Platforms

Rakastan noita platform tennareita! Mulla oli tuollaiset beiget ala- asteella, harmi vaan, että ne ovat jo ajat sitten lentäneet roskikseen. :( Olen nyt jo jonkun aikaa koittanut silmäillä tuollaisia valkoisia plattiksia joka puolelta. Converseina nuo olisivat ihan täydelliset mutta en haluaisi tilata niitä kuitenkaan toiselta puolelta maailmaa, tosin kai se on kohta pakko? Nellyllä on muutama varteenotettava malli, etenkin nuo Jeffreyn ovat aika mageet. Toisaalta nuo Vagabondin yksinkertaisetkin platformitkin toimisivat. Vinkatkaahan jostain hyvästä nettikaupasta jos tietoa!?

((Jeffrey Campbellin tennarit (*täältä) ja Vagabondit (*täältä).))
Hain hieman inspistä Voguelta ja Weheartit:ista.
Ihania! <3
Mitäs te pidätte noista? :)
On my way

14 vastausta artikkeliin “Platforms”

  1. Apua noi on kyllä niiin ihania!! Haluun tollaset!! Vaikka mullakin pituutta löytyy niin silti, ei oo mitään söpömpää ku noi!

  2. Järkyttäviä :D:D ei vaan iske, mutta ihan varmasti löydän kesällä itseni käyttämästä tommosia, kun silmä vain tottuu ;D

  3. Joo, ei oikein paksupohjaiset kengät iske. Yleensäkin mun täytyy todeta, että kaikki paksupohjaiset kengät, myös korkkarit, ovat aika rumia. Korkokengissä on se hienous, että nainen liikkuu kauniisti. Nää kaikki kiilakorot, platform-korkkarit yms. ovat kaikki yhtä tönpön oloisia. Liikkuminen näyttää köpöttelyltä. Ei seksikästä.

    • Mä taas rakastan kiiloja!! Ne ovat ihan parhaita jalassa, tukevia ja kivoja kävellä. :)
      Itseasiassa jostain luin, että miehet ei tykkää kiilakoroista, kuulemma juuri epäseksikkäitä? :D

  4. ei vitsi hyvä että oltiin molemmat eilen bongaamassa ne valkoset platformit :D just ku ollaan niitä haluttu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta