Nimesi.fi

Otin itse joku aika sitten yhteyttä Nimesi.fi yritykseen yhteistyön merkeissä. Olen nimittäin jo pitkään halunnut tuollasta ”Carrie” nimikorua, tosin ihan omalla nimelläni. Sainkin ilokseni valkata heidän valikoimistaan korun ja päädyin kullattuun ”Jutta- koruun”. Mielessäni kävivät myös nuo rakkauskorut mutta en sitten kehdannut, ehkä ne ovat jo vähän liian siirappisia… ;) Tuo valitsemani koru on pituudeltaan 40 cm ja ketjun malli on Venetsia. Koru on kyllä aivan ihana! <3

Mitäs pidätte? Omistaako moni tuollaisen omalla nimellä? :)

Sain ALE- KOODIN JuttaOn1, jolla saa -10 % alennusta täältä
(Voimassa 30.4.2013 saakka.)
Toivon mukaan saan jossain vaiheessa järkätä arvontaakin teille! :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Nimesi.fi”

  1. Mulla on hopeisena mun miehen nimi ♥Eikä oo siirappista, söpöä vaan;) musta on ihana nähdä se aina peilistä tai koskettaa korua kesken päivän ja ajatella ihan muutaman sekunnin ajan toista kesken kiireiden.

    • Oih, ihanaa ja todella söpöä. :) Ois pitänyt… sanoin Sakulle että se voi pitää välillä tätä mun nimikorua. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta