Kevättakki inspiraatio

Kevät on kohta täällä ja on tullut aika päivittää kevättakki varastoa, jihuu! Kohta päästään eroon näistä paksuista koltuista. Kaupoissa on jo  paljon mm. erilaisia nahkarotseja, farkkutakkeja, mokkatakkeja, sekä takkeja joiden hiat ovat ”nahkaa” ja keskiosa jotain muuta kangasta. Osa saattaa miettiä, että ihan liian aikaista edes miettiä kevyempiä takkeja mutta niin se vaan menee, että parhaat viedään päältä. Jos eteen tulee joku mikä iskee oitis, on se syytä hankkia. 

Nahkatakki (aito) on mielestäni erinomainen sijoitus. Itselläni on ruskea Zaran nahkatakki, joka on edelleenkin todella hyvässä kunnossa ja takki on hankittu vuonna 2006, eli pitkä- ikäisiähän nuo ovat. Se tulee palvelemaan minua hyvin myös tänäkin vuonna. Mokkatakkia en vielä omista, joten se voisi olla tämän kevään yksi hankinta. Tein Polyvoressa muutamia kollaaseja, joihin keräsin lemppareita kevään takkivalikoimista.

Jacket inspiration
Jacketinspiration part 2

jacket inspiration part 3

Millainen kevättakki siellä on hankintalistalla?
Nahkaa, farkkua, mokkaa vai jotain muuta? :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Kevättakki inspiraatio”

  1. Mä ostin kevääksi maiharihenkisen ”koiranulkoilutustakin” (kuten pomo sitä nimitti) meiltä töistä ja hankintalistalla olisi mahdollisesti vielä toinenkin takki, mutta olisko se sitten farkku vai joku prätkätyylinen niin onkin jo vaikeempi juttu… :)

    • Niin, vaikee valinta! Todella paljon tänä keväänä kaikenlaisia kivoja. =)

  2. Noi takit joiden hihat on nahkaa on lemppareita tänä keväänä. Ostinkin jo tuon toisen kollaasin armynvihreän takin HM’ltä.:)

    • Joo, niin on! <3 Ton ekan kollaasin takit on kaikki H&M:stä. Toi valkonenkin on aika cool. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta