Kuulumisia ja Fintotoa

Huomenta, ja ihanaa naistenpäivää! Viikonloppu jälleen edessä. Nämä viikot ryntäävät sellaista vauhtia, että mietin mitä tämä kertoo elämästäni? Huhhuh, vastahan oli perjantai. Mulla on ollut nyt pari vapaapäivää ja olenkin kierrellyt eri blogitilaisuuksissa ja nähnyt ystäviä. Viikkovapaat ovat omalla tavallaan aika mieluisia, voi tehdä sellaisia arkisiakin juttuja, jotka viikonloppuisin jäisivät tekemättä. Eilen kävin Namussa Fintoton lanseeraustilaisuudessa, jossa juhlistettiin maailman suosituimman hevosurheilun- Laukan tuloa Suomen kamaralle. Mulle tuo Toto- maailma ja hevoset ovat ihan uutta, mutta oli ihan mielenkiintoinen tilaisuus. Saatiin nauttia myös upean Kristan akustisista esityksistä.

Ihanaa perjantaita sinne! <3

PS. Pakko vinkata Kevennyksen kampanjasta teille naiset!
(Voimassa naistenpäivänä 8.3.)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta