No hups

Mulle käy aina näin, kun astun edes jalallanikaan Zaraan… Kauppaan menen asenteella ”katselemaan” ja poistun jonkun kokoinen kassillinen kamaa messissä. :) Mulla ei ole varmaan ollut koskaan kertaa etten olisi löytänyt tuolta edes jotain. Noh, tällä kertaa rakastuin niittilaukkuun, joka mun oli ihan pakko saada. Toisaalta, en ole aikoihin ostanut käsilaukkua itselleni, joten tämä korvatkoon sen mietinnässä olleen Michael Korsin ainakin joksikin aikaa. :) Mietin pitkään tämän mustan ja beigen välillä mutta päädyin kuitenkin mustaan sen käytännöllisyyden vuoksi ja noh, toimiihan musta laukuissa aina. Ostin myös mustan, osittain nahkaisen peplum- topin, jonka esittelen täällä myöhemmin. Tänään on ystäväni synttärit, joten sille saattaakin tulla jo illalla käyttöä. :)

Mietin pitkään myös tuota alla olevaa shopperia, mutta jätin sen kuitenkin ostamatta. Ainakin toistaiseksi. Haluaisin kuitenkin tuollaisen hieman ”siistimmän” jäykkälinjaisen laukun, johon mahtuisi sisälle vähän enemmän, kuten salikamat. Tuo olisi ollut täydellinen jos nitiit olisivat olleet kultaiset…
Kuva zara.com
Mitäs te pidätte tuosta laukkulöydöstäni?? :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “No hups”

  1. Oikein ihana toi ostamasi laukku! Mä en oo koskaan ostanut Zarasta mitään. Mä jotenkin ahdistun ainakin Helsingin Aleksanterinkadun myymälässä ku siel on aina niin hirveesti tavaraa ja kaikki usein sotkussa, enkä jaksa siksi penkoa hyllyjä. Ens kerralla voisin tsempata, koska muut löytää aina niin kivoja juttuja sieltä! :P

    • Joo, mäkin pidän kovasti :) Niin on, oon taas ihan hullaantunut kultaan. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta