Huomen

Huomenta! Olo on tänään edelleenkin hieman kyseenalainen. Tuntuu tavallaan ettei ole ihan terve mutta ei kunnolla sairaskaan. Mulla on selkeästi vastustuskyky noussut, nimittäin olen viimeksi ollut sairaana joulukuun alussa. Muutaman kerran on kyllä ollut tällainen vastaava tilanne, että on meinannut sairastua mutta se on sitten mennyt ohitse. Toivotaan, että nyt saisin sen jälleen nitistettyä! 
Huomenna on onneksi vapaata, joten saa lepäillä rauhassa ja syödä appelsiineja, sekä valkosipulia. 

Vinkkaan teille tuon mun lemppari treeni- lehden, eli FIT:in tarjouksista.  Itse olen ollut lehden tilaaja jo pitkään ja pidän tuosta erittäin paljon. Etenkin kuvat ja lehden selkeys aiheineen miellyttävät. Myös koko ja se lehtipaperi ovat sellaista mieluisaa, kuulostaa ehkä hassulta mutta itselläni nuokin seikat vaikuttavat lehden lukumiellyttävyyteen. :) 

Heillä on nyt kaksi vaihtoehtoa tilauslahjojen suhteen, uusimpana on mahdollista saada tilauksen päälle Hanna Sarénin suunnittelema design- iltalaukku, (69 €) *täältä tai sitten jo jonkun aikaa tilaajalahjana ollut Mineraalimeikkisetti (39,90 €) *täältä.

Nyt mä suuntaan kuitenkin duuniin ja tsemppaan itseni selviytymään tästä päivästä!
Jos olo ei ole ihan voittamaton, palailen varmasti illalla.
Ihanaa tiistaita! 

On my way

2 vastausta artikkeliin “Huomen”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta