Leikitään kirppistä

Mun on jo pidempään pitänyt laittaa jälleen blogikirppistä pystyyn ja tänään, kun kotosalla makoilen päätin ryhtyä tuumasta toimeen. Mulla on ihan suunnattomasti tuota tavaraa, jota tarvisi nurkista pois saada mutta teen tätä kirppistä osissa. Harmittaa ihan valtavasti, että tuo Valtterin itsepalvelu- kirppis lopetettiin. Se oli niin kätevä paikka päästä eroon turhasta kamasta, helposti ja nopeasti. 

Alla siis tuotteet, jotka myyn, kuvia klikkaamalla saat ne suuremminksi. (Jos joku tietää keinon millä ne saa suoraan blogiinkin suuremmiksi niin kertokaahan…:)) 
Voit tarjota tuotteista summia kommenttiboxiin huomiseen klo. 12 saakka, tämän jälkeen suljen kaupan. Tuotteen ostaja on myös velvollinen maksamaan mahdolliset postitus/toimituskulut! Myös nouto Helsingin keskustasta on mahdollinen!
Toivottavasti tuosta löytyy joillekin jotain kivaa. :)


Ja kysymyksiä saa esitellä!
Tänään olen hyvin tässä koneen äärellä koko päivän. :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Leikitään kirppistä”

  1. Moikka! Ehkä tiesitkin jo mutta tällä viikolla on Kallion puistokirppis Suvilahden Kattilahallilla, ja sinne saa mennä myymään ilman pöytämaksuja :)

  2. tyhmä kysyy, mihin voi tarjota? olisin kiinnostunut tosta ekasta raitatunikasta.. :) -jenni*

  3. Tähän oli tarkoitus tarjota mutta osa on laittanut sähköpostia. Raitatunika menee Ringa sulle vitosella, laita mulle vahvistukseksi sähköpostia. Sininen mekko on mennyt sähköpostin kautta. Sori pieni sekavuus… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta