Braun Silk- épil 7 SkinSpa

Olin joku aika sitten eräässä bloggari- tilaisuudessa, josta saimme mukaamme uutukaiset Braunin Silk- épil 7 SkinSpa epilaattorit. Epilaattorissa yhdistyy sekä karvanpoisto, että kuorintaominaisuus. Ja mikä parasta, tuota voi käyttää suihkugeelien ja kuorintavoiteiden kanssa suihkussa, sekä kylvyssä! 

Mun aikaisemmat epilointikokemukset ovat kamalia. Olen todella herkkähipiäinen ja kaikki muu on osittautunut omalla kohdallani mahdottomaksi karvanpoistoksi, paitsi sheivaaminen. Kaikki vahaliuskat sun muut ovat ihan järkyttävää tuskaa. Pelkäsinkin kovasti tämän epilaattorin käyttämistä vaikka minulle vakuuteltiin sen olevan hellävaraisempi. Se, että epilointi tapahtuu suihkussa, kun iho on pehmeä ja huokoinen lievittää huomattavasti epiloinnin aiheuttamaa kipua. Jalkojen epilointi tuntuu pienenä nipistelynä mutta omalla kohdallani bikini- alueet kaipaavat vielä edelleenkin pientä totuttelua. Olen kuitenkin todella tyytyväinen, että mulla on nyt epilaattori joka on hellävaraisempi ja ihan mahtavaa, että sitä voi käyttää suihkussakin. Epilointi on huomattavasti helpompaa iholle, joka on huokoinen ja kostea.

Tässä epilaattorissa on lisäominaisuutena kuorintapää, joka poistaa kuolleen ihon ja estää karvojen sisäänkasvun. Kuoriminen on neljä kertaa tehokkaampaa kuin manuaalinen kuorinta, nimittäin harjaosa värähtelee jopa 3000 kertaa minuutissa. Etenkin jaloille tämä on erinomainen ja tuntuu, että veri lähtee kunnolla kiertämään. Uskon tämän tehoavan positiivisesti myös useiden naisten ongelmaan, eli appelsiini- ihoon. 

Laitteen mukana tulee useampi vaihtopää ja hyödyllinen säilytyspussukka.
Onko jollain jo käytössä kyseinen epilaattori? :)
Tai millaisia kokemuksia ylipäänsä epiloinnista?
On my way

4 vastausta artikkeliin “Braun Silk- épil 7 SkinSpa”

  1. Harmittaa niin kovin, että en päässyt sinne tilaisuuteen. Käytän kivikautista epilaattoriani viikoittain ja ongelmana on se kauhea meteli, joka kuuluu naapuriin asti, sekä johto, jonka takia ei voi haaveillakaan suihkuun viemisestä, ellei halua kunnon permanenttia. :D

  2. Pysyykö tolla sänki pidempään poissa? Vai kasvaako karvat yhtä nopeaan tahtiin takaisin kuin sheirerilläkin sheivattaessa? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta