Testissä

Musta on kiva säännöllisesti kokeilla joitain uusia ruokajuttuja, etenkin kauppojen hyllyille tupsahtelevia uutuuksia. Toisin sanoen, olen aika helposti mainonnan uhri ja mulle on helppo myydä. Ostan monesti ”maistattajilta” jotain, vaikken erityisemmin pitäisikään tuotteesta. On vaan kiva ostaa heiltä, saavat nopeampaa tuotteensa myytyä ja pääsevät kotiin, hehee.  Mun silmille ponnahti tällä viikolla Fazerin uutuus leipä Palauttava Real, joka sisältää magnesiumia 30 % päivän tarpeesta. Näytti mielenkiintoiselle ja oli pakko ostaa kokeeksi. Se Fazerin Real Protskuleipä oli jossain vaiheessa mun yksi suosikki mutta nyt on ollut kyllä pidempi tauko sen ostamisesta. En oikeastaan edes viikottain osta leipää, se on enemmänkin tällaista satunnaista ”tekee mieli ostaa” meininkiä. Tosin, poikaystävän luona on aina ruisleipää, joten siellä ollessani aamiaiseni on kyllä lähestulkoon poikkeuksetta pari ruispalaa. 

No mutta itse leipä ei ollut erityisempää, turhan paahtoleipämaista ja siinä oli hieman makuvivahteita Saaristolaisleipään. Eli vähän ehkä makeasta leivästä kyse, ei iskenyt. Mielestäni parasta on vaan kunnon ruisleivän maku, eli kova jälkiuunileipä jota saa oikein pureskella. :)

Oletteko kokeilleet tätä?
Tai tuleeko ylipäänsä syötyä leipää? 
On my way

2 vastausta artikkeliin “Testissä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta