Illan fiiliksiä

Mulla on ihan vahingossa ollut pientä postaustaukoa treenailuista. Olen kuitenkin käynyt Fressissä ja poikaystävänkin kanssa ollaan yhdessä treenailtu suhteellisen ahkeraan (4-5 kertaa viikko). Kaikesta huolimatta on ollut havaittavissa pientä ”treeni- junnausta” ja hälläväliä fiilistä. Viime viikolla flunssa meinasi iskeä ja siksi viikko meni pipariksi, kun piti koittaa hissutella ja tämäkään viikko (kas kummaa!) ei ole lähtenyt mitenkään räjähdysmäisesti käyntiin. Oikeastaan sali on ollut mulle vika juttu elämässä, jolle on kiinnostanut ajatuksia uhrata. En ole siis sen tarkemmin miettinyt mitä treenaan ja milloin vaan käynyt salilla rutiininomaisesti. Mua on oikeastaan jopa ärsyttänyt, kun muut ovat ympärillä puhuneet treeneistä ja safkoista… Ollut vaan semmonen fiilis, että eikö teillä muuta ole elämässä! 😀 Hahah, jee jee!

Johdossa lemppari lounas- salaatti; Barbeque- kanaa, fetaa ja ananasta.
Päälle hieman pestoa. Niin hyvää ja suht. edullistakin. 🙂
Onko muilla välillä samoja fiiliksiä? 
Treenit eivät jaksa innostaa ja sali sujuu rutiininilla?
Toivottavasti en ole ainoa. 🙂

Ja seuraavaksi kaivattaisiinkin unihiekkaa.
Nukkukaahan hyvin! <3
Kommentit (14)
  1. tosi ihanan näköinen toppi ja muutenkin koko asu! mistä toppi on? 🙂

    1. Kiitti! Se on Onlystä. 🙂

  2. miia-maaria
    20.3.2013, 14:02

    Juu välillä tulee noita viikkoja kun treeneistä ei jaksa niin innostua, mutta välillä on ihan hyvä pitää vaikka vähän taukoakin,
    huomaan ainakin itelläni silloin kertyvän sitä hyvää energiaa treenaamiseen ja sen jälkeen oikeasti nousee painavemmat painotkin!
    Oliko päärynä Skyr hyvää? Näyttää herkulliselta 🙂

    1. Juu, oot oikeassa. Mietinkin, että käyn ensi viikolla vaan pari kertaa niin jos motivaatiokin nousisi. Myös kroppa saattaa olla vähän väsynyt ja siksi motivaatio alhaalla… ?!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *