Illan fiiliksiä

Mulla on ihan vahingossa ollut pientä postaustaukoa treenailuista. Olen kuitenkin käynyt Fressissä ja poikaystävänkin kanssa ollaan yhdessä treenailtu suhteellisen ahkeraan (4-5 kertaa viikko). Kaikesta huolimatta on ollut havaittavissa pientä ”treeni- junnausta” ja hälläväliä fiilistä. Viime viikolla flunssa meinasi iskeä ja siksi viikko meni pipariksi, kun piti koittaa hissutella ja tämäkään viikko (kas kummaa!) ei ole lähtenyt mitenkään räjähdysmäisesti käyntiin. Oikeastaan sali on ollut mulle vika juttu elämässä, jolle on kiinnostanut ajatuksia uhrata. En ole siis sen tarkemmin miettinyt mitä treenaan ja milloin vaan käynyt salilla rutiininomaisesti. Mua on oikeastaan jopa ärsyttänyt, kun muut ovat ympärillä puhuneet treeneistä ja safkoista… Ollut vaan semmonen fiilis, että eikö teillä muuta ole elämässä! :D Hahah, jee jee!

Johdossa lemppari lounas- salaatti; Barbeque- kanaa, fetaa ja ananasta.
Päälle hieman pestoa. Niin hyvää ja suht. edullistakin. :)
Onko muilla välillä samoja fiiliksiä? 
Treenit eivät jaksa innostaa ja sali sujuu rutiininilla?
Toivottavasti en ole ainoa. :)

Ja seuraavaksi kaivattaisiinkin unihiekkaa.
Nukkukaahan hyvin! <3
On my way

14 vastausta artikkeliin “Illan fiiliksiä”

 1. ootk kokeillu apteekista ilman reseptiä saatavia uni”lääkkeitä”? Eikös nyt oel mainostettu esim.sitä unitalia..en tiedä auttaako ne mutta tuli vaan mieleen :)

  • Mä itseasiassa eilen bongasin tuon apteekista. :) Mietin et ostaisin mut toistaseks jäi kyl viel sinne…

 2. Todellakin on :D tällä hetkellä ei kiinnosta sali hirveästi. Olen saanut liikuntaa sillä, että pyöräilen töihin 6km/suunta. :) Tuleepahan kuitenkin jotain liikuntaa. Lisäksi vois yrittää tietenkin tehdä kotona vatsoj, selkiä yms., mutta tekosyitä riittää :D

  • No kiva kuulla etten ole ainokainen. :) Mutta eiköhän tämä nyt tästä kohene… Vedetään vaikka pari lepsua viikkoa jos ei auta. :)

 3. Olen huomannut, että kun olen nyt jo vuosikausia treenannut ahkeraan tahtiin (keskimäärin 5 kertaa viikossa kesät talvet), treeni-into alkaa olla kausittaista. Joskus inspiroi enemmän, joskus vähemmän. Ennen saatoin huolestua siitä, että treeni ei maistunut (”hahaa, alkaako ote lipsua”, mietin), mutta nykyään olen armollisempi itselleni ja mielelleni. On ihan normaalia, että fiilis liikkumisen suhteen vaihtelee. Aktiivisen liikunnan tarve on kuitenkin nyt jo niin syvään kirjoitettu kroppaani, että yritän pitää treenikertojen määrän korkeana vaikka motivaatio välillä olisi vähän hukassakin. Huomaan vain tarvitsevani liikkumista. Motivaatiopulan aikana pyrin kuitenkin liikkumaan itselleni mahdollisimman mieluisalla tavalla, esimerkiksi valikoimaan niitä ryhmäliikuntatunteja, joista nautin eniten. Niin pitkään kun treenaaminen ei ole päätyö, on ihan ookoo pitää välillä kevyempiä kausia, luopua liioista treenitavotteista ja vain nauttia liikunnan tuottamasta ilosta ja hyvästä fiiliksestä sen verran kuin kulloinkin hyvältä tuntuu ilman hampaat irvessä -meininkiä.

 4. täälläkin tuntuu, että treenit menee läpi vain rutiinilla.. ei ole innostus ollut treenaamisen suhteen kummoista :D

 5. Juu välillä tulee noita viikkoja kun treeneistä ei jaksa niin innostua, mutta välillä on ihan hyvä pitää vaikka vähän taukoakin,
  huomaan ainakin itelläni silloin kertyvän sitä hyvää energiaa treenaamiseen ja sen jälkeen oikeasti nousee painavemmat painotkin!
  Oliko päärynä Skyr hyvää? Näyttää herkulliselta :)

  • Juu, oot oikeassa. Mietinkin, että käyn ensi viikolla vaan pari kertaa niin jos motivaatiokin nousisi. Myös kroppa saattaa olla vähän väsynyt ja siksi motivaatio alhaalla… ?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta