Kuivaa shampoota

Mulla on jo jonkun aikaa ollut hakusessa tehokas kuivashampoo. Hiuksissani on tällä hetkellä ”ongelmana” jatkuva sähköisyys ja kuivuus. Joudun suihkimaan niihin päivän mittaan erilaisia mömmöjä, mm. lakkaa ja tämän seurauksena seuraavana päivänä ongelma onkin sitten rasvainen pehko. Ei kiva ja joka päivä en hiuksiani ala missään nimessä pesemään. Olen miettinyt, että ratkaisuksi voisikin toimia kuivashampoo, jolla saisi hiukset näyttämään vielä toisenakin päivänä hyvältä. Sähköisyyteen ei nyt vaan tunnu auttavan kuin ilmojen lämpeneminen. Lähes kaikkea on kokeiltu meinaan… :/ Osaisitteko suositella jotain? Onko Klippotek parasta markkinoilla olevaa kuivashampoota…?!

Kiitos kaikille ihanille, jotka jaksatte suositella! 
On my way

30 vastausta artikkeliin “Kuivaa shampoota”

  • Joo, tuntuu ettei noi serumit ja öljyt auta. :[ Niistä tulee vaan sitä rasvaisuutta tai sit mä vaan teen jotain väärin… Nyt kirkkaan postauksen illalla. :)

 1. Kyllä, Klippoteket ON parasta kuivashampoota! :)
  Sähköisyyden taltuttamiseksi suihkautan aamuisin jätettävää hoitsikkaa käsiin ja sipaisen vähän kosteilla käsillä hiukset läpi. Hoitsikkaa suihkuttelen myös supersähköisiin vaatteisiin, suosittelen kokeilemaan :)

  • Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ei mene montaa euroa rahaa hukkaan jos ei tykkää! Vaikka ei siitä voi olla tykkäämättä ;) Toimii! :)

 2. big sexy hair:in kuivashampoo on ehdottomasti kaikkein parasta :) oon varmaan viittä eri merkkistä kokeillu, mut tää pesee (:D) ne kaikki mennen tullen!

 3. Four Reasons on ehdottomasti paras! Klippotek haisee mun mielestä ihan kamalalle ja sotkee hajuvesien yms. tuoksut.

 4. Heii, olen kokeillut monia eri kuivashamppoita, mutta sinulle tummatukkaisena suosittelen ehdottomasti tätä:

  http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-97Cif-hmKKM/Tw8YSDVT58I/AAAAAAAAB1o/Dp3u-lHWrhM/s1600/batiste.JPG&imgrefurl=http://kissaamma.blogspot.com/2012/01/xxxxxl-volume.html&h=689&w=900&sz=616&tbnid=GdJ2OCMtLrpjfM:&tbnh=90&tbnw=118&zoom=1&usg=__S6FTJjCXAl7-kA33HdeBSLXeRPQ=&docid=96GJHbXHiptA4M&hl=fi&sa=X&ei=I61KUZ1wity0BsungZAB&sqi=2&ved=0CFAQ9QEwBQ&dur=111

  eli siis batisten kuivashamppoota tummatukkaisille. Aivan älyttömän hyvä, eikä jätä valkoisia hiukkasia hiuksiin, toisin kuin muut kuivashamppoot :/ Klippoteket on toki hyvää, mutta edelleen, tummatukkaisille ei niin erinomainen!

  Anu

  • Mä komppaan tätä! Batisten purkit näyttää ihan WC-raikastimilta (haha), mut toimii. Eikä jää sellaista leivinjauheennäköistä pintaa hiuksiin. Ostin omani viidellä eurolla, Kicksissä oli tarjous. Taitaa normaalisti olla 8 euron pintaan.

   Toinen on Four Reasons, sitä on vähän helpompi saada eikä muistaakseni maksakaan kauheasti, iso purkki kymmenisen euroa? Kotimaisuudesta plussaa :) Mulla on superpaksut ja raskaat hiukset, mut näiden kahden tuotteen kanssa niihin tulee ”tilaa”, eikä ne jää sellaisiksi rasvakasoiksi :D

 5. ite tykkään herbinan kuivashampoosta.ja jos on sähköset hiukset ni laittaa latvoihin vähä kosteusvoidetta.

 6. Omaan pehkoon herbina on ollut ehdottomasti paras ja on edullinenkin. Olen kokeillut myös Klippoteketin ja kampaamotuotteita mutta kyllä toi ihan perus kempparituote on ollut huippu :)

 7. Omien kiireisten ja huonojen hiuspäivien pelastaja on Biozell Professionalin kuivashampoo (300 ml). Suihkutettava tuote tekee hiuksista todella ilmavat ja raikkaantuntuiset. Hinta n. 7 €. Saa myös kätevässä pienemmässä pullossa (100 ml),joka mahtuu kätevästi mukaan laukkuun.

 8. Moikka! Mulla on joka talvi sama ongelma tuon hiuksien sähköisyyden kanssa. Ja vaikka mitä tuotteita olen kokeillut. Mutta kerran ostin perusmarketista XZ merkkisen balsamsparyn(eri tuoksuisia)ihan vain tarkoituksena saada edullinen kiiltosuihke. Tämä on nyt toinen talvi menossa, kun suihke ollut käytössä, enkä vaihtaisi muuhun!!! Suihkun jälkeen suihkautan kuiviin hiuksiin ja lisään ehkä kerran päivässä sitä latvoihin. Parantaa hiusten kammattavuutta, vähentää sähköisyyttä, lisää kiiltoa. Ei silikonia eikä silikoniyhdisteitä. Ja hinta vain 5e luokkaa! Naurettavan upea tuote!!! :D

 9. Four Reasons on ehdottomasti parasta! sitä saa 250ml ja 100ml pulloissa ja tuo 250ml maksaa 11,90 € sokoksella. Eli todella edullinen ja laadukasta. Suosittelen ehdottomasti :) Kannattaa vaan laittaa pienissä suihkauksissa sitä, koska sulla on tumma tukka, ettei tule vaaleaa pölyä hiuksen pintaan. Tummalle tukalle on myös olemassa omia kuivashampoita, mutta ei valitettavasti Four Reasons:illa..

 10. moikka! mä suosittelen ehdottomasti kicksin sellastakuivashampoota mikä on tarkotettu ruskeille hiuksille! se on tosi hyvää ja itelläni monet kuivashampoot jättää helposti vähän sellasta hilseen näköstä jälkeä kun on tumma tukka, niin tuo kicksin ruskeille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo on väriltään jo valmiiksi ruskeaa ja on vielä edullistakin! maksaa vain n.8euroa ja on isompi kuin mikään muu näkemäni kuivashampoo, suosittelen!

 11. Mulla ihan sama ongelma. Olin pari viikkoa sitten Shanghaissa, jossa lämpötila oli +25 ja siellä hiukset käyttäytyivät kuin unelma. Nyt Suomeen palatessani (onhan täällä kovat pakkasetkin) hiukset on kuivat ja sähköiset, ihan kuin jostain hiusmainoksesta, jossa kehotetaan taltuttamaan lentävä tukka kaikilla ihmetuotteilla. :D Siis järkkyä, mulla ei Klippotek edes auta ja kaiken oon kans kokeillut. Luovutan, plääh! :/

 12. Davineksen lämpösuojasuihke on hyvä poistaan sähkösyyttä ja on ilmavan ja kevyen tuntuinen hiuksissa+sumute tosi hienojakoinen!On nimittäin niin ärsyttävää,jos joku suihke tekee märkiä kohtia hiuksiin!!

 13. Four Reason on oma lemppari. Tresemmen kuivashampoo on kanssa ihan toimivaa ja sitä saa ihan marketeistakin :)

 14. Sokoksen sivuilla lukee ainakin Klippotekin kohdalla, että sopii vain vaaleille hiuksille, koska jättää tummiin hiuksiin valkosia jälkiä.

  Vois käydä itsekin tutkimassa kaupassa. :)

 15. Tuo on hyvä kuivashampii mutta ite tykkään enemmän hiuspuuterista. Ja Klippotekissa on liian voimakas tuoksu…….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta