Vertsu & Only -20%!

Huomenta! Täällä ollaan jo virkeinä hereillä! ;) Ajattelin vinkata teille Booztin tämän päivän alesta, eli kaikki Vero Modan ja Onlyn vaatteet ovat tänään heillä -20 % alennuksessaJa katsokaas mitä löysin, eli eilen päälläni kuvatut ”nahkapökät” löytyy tuollaisina vahapintaisina nyt *täältä. Muutenhan nuo ovat ihan sama malli. Hintaakin noille jää vähän reilu kolme kymppiä, pitäisiköhän? :)

Ja samat housut löytyvät hopeilla vetskareilla (*täältä).
Nämä mä itse omistan ja ovat pitkään olleet ihan lempparipöksyt! :)
Nuo ovat nyt alle pari kymppiä.
Tuolta löytyy myös tällainen tämän kevään must- tuote, eli khakinvihreä armytyylinen jacket nahkahioilla (*täältä). 
Mielestäni tosi magee!
Nyt töihin, kivaa päivää! :)

On my way

6 vastausta artikkeliin “Vertsu & Only -20%!”

  1. Heh enpä tilannu housuja, mutta 3 paitaa lähti tilaukseen :D mainonnan uhri!
    En oo yleensä ollu kovin aktiivinen asiakas onlylla/veromodalla, paitsi joskus teininä. Veromodalla (ja vilalla) hinnat on kyllä aika suolaset monesti. Jotenkin tuntuu hullulta maksaa jostain topistakin 35e. :/ Nyt tilasin yhen topin, kun oli 27e, mutta sekin on jo liikaa.

    Tuoltahan saa vielä ton lisäks -10% ku ottaa uutiskirjeen :) ja mulla näköjään tulee jo uutiskirje mutta ne antoi koodin silti :D

    • Joo, vero Moda ja etenkin only on muuttunut tässä vuosien saatossa parempaan suuntaan. Mä ainakin tykkään onlynkin tosi monista jutuista vaikka joskus se oli vähän semmonen teinikauppa, nykyään löydän usein kaikkea kivaa. :)

  2. Mäkin sorruin tilamaan, saa nähä mahtuuko noi housut mun päälle, koska malli näyttää aika tiukalta. :) Onneks tuolla on palautus kuitenkin. Tilasin kyl kaikkee muutakin kivaa, ja käytin kans viel sen 10% koodin.

    • Noniin, juu niissä on kyllä joustoa ja käytössähän noi aina venyy hieman. Toivotaan et passaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta