Mansikkahimoa

Olen ihan fiiliksissä tuosta enenevästä valon määrästä, yee! Mahtavaa, kun kameraa voi käyttää kello kahdentoista jälkeenkin ilman salamaa ja lisävaloja. Hommahan vielä paranee, kun päästään siirtämään kelloja eteenpäin! 😉 Siihenkään ei ole enää kuin muutama viikko. Tänään on ollut ihan tavallinen päivä, töitä ja itseasiassa ensimmäinen ilta tällä viikolla, että on aikaa istua tähän koneelle ihan kunnon ajaksi. Lueskella ystävien blogeja, vastailla sähköposteihin ja kirjoitella tänne mitä päähän pälkähtää. Mietin tuossa aikaisemmin olisinko tehnyt videon teille mutta kameran akku vilkkuikin jo punaista valoa, joten päätin napata vaan muutaman asukuvan. 
Kohta tosiaan voisi olla jälleen video- postauksen aika! 🙂 Huomenna on jälleen viikonloppu ja kovasti pitäisi miettiä onko jotain suunnitelmia. Itselläni on vielä lauantaina ihan täysi työpäivä, joten panostan jälleen mun viikon lempi päivään, eli sunnuntaihin! 😉 Joko teillä on suunnitelmia?

Paita Only
Housut Vero Moda
Koru nimesi.fi
Mulla on viime aikoina ollut jostain ihmeen syystä hirveä himo mansikoihin. 🙂
Tehnyt lähes joka päivä mieli mansuja ja tullutkin iskettyä niitä lähes kaikkeen; puuroon, protskulettuihin, rahkaan, smoothieen ja mihin vielä.
Olen ”himoitsija”, jolle tulee jatkuvasti kausia, jolloin himoitsen jotain ruokia. 
Syön niitä niin monta kertaa peräkkäin, että loppujen lopuksi tämä kyseinen ruoka jo ällöttää ja himon kohde vaihtuu. 
Poikaystävä aina kuittailee tästä eikä voi ymmärtää miten yhtäkkiä joku niin ihana ruoka onkin jo äklöä. 😀 Välillä tosin ihmettelen tätä itsekin.
Ehkä mulle löytyy kuitenkin edes yksi kanssasisar- tai veli?! 🙂
Nyt pakko mennä tiskivuoren kimppuun!
Ja ehkäpä vielä muutama mansikka…
Kommentit (14)
  1. Hahaa joo täällä ilmottautuu yks samanlainen!:D Olin greippeihin täysin koukussa ja joka päivä piti saada vähintään 1 ja nyt ei maistu enää yhtään 😀 huvittavaa tosiaan! 🙂

    1. Joo, on toi outoo… johtuu varmaan taas jostain hormoneista. 😀

  2. Häiritsee kun sun kuvat on niin huonolaatuisia.. :/

    1. Johtuu itselaukasijasta ja siitä ettei mulla ole sitä kaukosäädintä siihen. Kuva ei kerkeä tarkentua vaikka koitan aina laittaa jonkun sormen siihen kohtaan mihin oon menossa… Pitäisi hommaa se kaukkis.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *