Pöö!

Mulla ei ole nyt oikeen mitään asiaa, eikä ihmeempää postailtavaa. Kameran kuvasaldokin näyttää nollaa, tosin onneksi kännykän arkistot pelastavat! Löytyi meinaan muutama viime aikoina napattu julkaisematon kuva. En kuitenkaan tykkää ihan hirveästi puhelimella kuvailla, kun tuo kamera ei tässä Lumiassa mikään priima ole. Harmi sinällään, joskus kaduttaa etten ostanut iPhonea… Nyt pientä siivoilua ja sisko tulee kylään! :) Ihanaa perjantaita, nauttikaahan! <3

Poikaystävän ohjaama upea video julkaistiin tänään Ilta- Sanomissa
ihan mahtava video kaikin puolin! Olen kovin ylpeä vaimoke! ;)
On my way

9 vastausta artikkeliin “Pöö!”

    • Joo, ystäväsi on kyllä todella upea! Toimii videolla ihan loistavasti. :)
      Tykkään muutenkin biisistä ja itseasiassa koko paketista.

  1. Itseasiassa mä oon ainakin tosi pettyny iPhonen kuvanlaatuun, melko samallaista pikselimössöä tulee silläkin :/ Ja en tiiä onko liian henk koht kysymys mut onko sulla parantunu silarileikkauksen jäliltä ’haavat’ hyvin ja jääkö arvet minkä verran näkyviin? Vai vaaleneeko ne kokonaan pois vai miten? :) Hyvältä näyttää kyllä!

    • Aijaa, höh. :( Olen luullut ihan jotain muuta. Kiitos, kaikki on hyvin tuolla saraa. :)

  2. Kyllä mun mielestä Iphonessa on aika hyvä kamera. Oltiin kaverin kanssa reissussa niin iphonella tuli paaljon paremmat ja tarkemmat kuvat kuin pokkarilla. Järkkäreihin sitä on nyt turha lähtä ees vertaamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta