Sunnuntai- fiilinki!

Huomenta! Ihana auringon paiste ja hyvä fiilis. Tänään viikon ainut vapaapäivä, jonka tosiaan voin sanoa ansainneeni. Eilinen meni blogi pimennossa, päätin viettää illan ihan täysin rentoutuen ja antaa itselleni vapaa- illan myös tästä kirjoittamisesta. Vaikka bloggailu lukeutuu harrastukseksi on se välillä kyllä ihan täyttä työtä ja toisinaan saan itse aikaiseksi tästä pientä stressiäkin. Tosin, rakasta puuhaahan tämä on, joten tahdon panostaa hommaan sen mitä vaan voin ja välillä enemmänkin. :) 

Tänään ei tosiaan ole luvassa mitään ohjelmaa, poikaystäväkin pysyy kiireisenä kuvausten kanssa, joten mulla on vaan koko päivä aikaa. Katsotaan mitä tässä kehittelen, vai kehittelenkö mitään. Salilla voisi ainakin jossain vaiheessa piipahtaa, olisi jo viikon viides treeni, joten hyvällä moodillahan tämäkin viikko on tuolla saraa hurahtanut. Meillä on töissä kovasti liikkunut Noroa, joten olen pelännyt sen iskemistä. Onneksi toistaiseksi olen säästynyt tuolta ällötykseltä ja toivon mukaan vastustuskyky kestää edelleen. Ensi viikonloppuna on pääsiäinen ja neljän päivän vapaat, joten sinne on tarkoituksena kehitellä jotain kivaa rentouttavaa puuhaa, ehkä joku minireissu? Toivotaan, että kelit olisivat tämän viikonlopun veroiset! Onko teillä jo pääsiäis- suunnitelmia? Lähteekö moni laskemaan?

Toppi Only
Boyfriend- shortsit H&M

Nyt taidan hypätä peittojen alle ja laittaa Sons Of Anarchyt pyörimään.
Olen edelleenkin super koukuttunut!!!
On my way

12 vastausta artikkeliin “Sunnuntai- fiilinki!”

  1. aivan ihana toppi! ♥millon oot ostanut ton, onkohan noita vielä? rakastuin

  2. Voisitko tehdä jonkinlaisen postauksen kaikista hiustyyleistä mitä sulla on ollut? Etenkin otsatukan poiskasvatus kiinnostaa, eikös sulla joskus vuosi sitten ollut otsatukka? Ihana toppi, kauniisti pilkistää tatuointi!(=

    • Kiitos tästä ideasta, voisin hyvinkin. =) Kiitos, joo toppi on kyllä erittäin kiva. :)

  3. Mitä sulla lukee tuossa selkätatuoinnissa? :) Ja onko sulla muita tatuointeja kuin se ja se ristitatuointi? :)

    • Ei ole muita tatskoja. Siinä lukee All I need is love, silloiseen elämäntilanteeseen kuuluva teksti.

  4. onks sulla silarit? tää on ns ”positiivinen” juttu tai siis no joo en osaa selittää :D mut oot ihan älyttömän kaunis ja hyvässä kunnossa :) seksikäski vielä ja niin ihana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta