Tiistain asuvalinta

Aika kiirettä jälleen pukannut, joten pahoittelut laiskasta postailutahdista. Tahtoisin niin kovin pitää yllä pari postausta per päivä tahtia mutta taitaa olla välillä aika mahdotonta. :/ Onneksi muutama päivä enää niin alkaa neljän päivän pääsiäisvapaat, niitä odotellessa. Herättiin poikaystävän kanssa ilmeisesti hieman liian myöhään, kun alettiin vasta maanantaina buukkailemaan laivoja ja hotelleja Tallinnaan, kaikki botskit ihan täynnä tai sikahintaisia. En kuitenkaan ihan etelän matkan hintaa lähde maksamaan siitä, että pääsen Tallinnaan. :D Ilmeisesti pääisäinen on Suomi- turistien ruuhkaaikaa, kun kaikki ihan täyteen buukattuja… Mä kerkesin jo niin unelmoimaan porealtaasta, kuohuvasta, hotelli- aamiaisesta, Tallinnan Vanhasta Kaupungista jne… Yksi vaihtoehto tietysti olisi suunnata vaikka Flamingoon, kai sielläkin voisi ihan mukavasti rentoutua? Anyways, päällä oli tänään liukuvärjättyä meininkiä. :)

Paitapusero Vero Moda
Farkut Vero Moda 
Laukku Zara
(Samantyylistä liukuvärjättyä puseroa löytyy Booztin verkkokaupasta *täältä.)

Nyt olisi tarkoitus tehdä muutamia kotihommia ja suunnata salille. 
Tänään olisi halpa leffapäiväkin, joten katsotaan jos vaikka ehtisi! :)
On my way

9 vastausta artikkeliin “Tiistain asuvalinta”

  1. Hei kaunis. Pakko antaa tätäkin kautta palautetta. Teille töihin on aina yhtä mukava tulla asioimaan, kun kaikki on hymyssä suin.. :)

  2. Moi

    olet suosittelijana The Look kauneussalongille ja nyt liikkuu huhuja ( ja myös YTJssä merkintä) että ko firma on konkurssissa – sivut jne edelleen pystyssä ja kuulemma ottavat vastaan varauksia vielä. Voisitko suosittelijana neuvoa voiko vielä käyttää vai ei?

    • Hei, en osaa sanoa asiaan yhtään mitään. Se, että olen joskus käyttänyt heidän palveluaan ei tarkoita, että olisin jatkuvasti sinne yhteyksissä. Itse en ole tuollaista kuullut mutta asia varmaan selviää jos soittelet heille päin ja kysyt asiaa. :)

  3. Toi paita on ihana! Oon monesti käynyt hiplalemassa samaa paitaa mutta sinisen värisenää, täytyy kyllä käydä poistaa mahdollisimman nopeesti (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta