Cheep Mondayta

Huomenta! Ihan mahtavaa, kun nykyään voi jo herätä pelkkään auringon valoon ilman kelloa, cool! Tänäänkin heräsin ensimmäisen kerran jo seitsemältä, jonka jälkeen torkutin tunnin vaikka mahiksia nukkua olisikin ollut huomattavasti pidempään. Eipä sitä kannata kaunista aamua nukkumiseen hukata. :) Nellyllä on muuten nyt pääsiäisen kunniaksi Cheap Mondayn tuotteita -40 % alessa. Mua kiinnosti tämä ale, koska itselläni on joskus ollut heidän ”farkkujaan” ja nuo ovat malliltaan erittäin hyviä. Korkea vyötärö ja kapeat pillimäiset lahkeet, takataskutkin ovat juuri oikealla korkeudella niin, että peppu näyttää pyöreälle. :D Tuolta löytyi muutama ihan kiva värikin.

Tuossa oli muutama mielestäni kivan näköinen kipales.
Löytykö teille mitään? 
Lisää Cheep Mondayta löytyy *täältä.

Niin ja ihanaa, tänään alkaa neljän päivän vapaat.
Uuh, mikä nautinto!!
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta