Kokoraidallinen

Tykkään ihan hirmusti raidasta, joka toimii ajattomasti niin arki, kuin juhlapukeutumisessakin. Etenkin musta- valkoinen toimii lähes aina. Muutamia raitahousuja on meilläkin liikkeessä jo näkynyt mutta tällä viikolla saapuivat ensimmäiset nilkan paljastavat. Aika kesäisethän nämä vielä ovat, ellei sitten käytä saappaita mutta hyvää vauhtiahan tuo kevät näyttää tänne saapuvan! Pitää kuvata housut vielä kokonaisuudessaan teille joku päivä, oli vaan pakko tulla antamaan ensipaloja kokoraidallisesta rennosta lookistani. Tämä toimii arkena mutta juhlaan nämä housut on ihan mahtava yhdistää johonkin hieman ”siistimpään”.

Mitäs te pidätte kokoraidallisesta lookista? :)
On my way

10 vastausta artikkeliin “Kokoraidallinen”

  1. Toi raita on tosi pähee! Itellänikin löytyy Sisterspointin raitahousut ja oon tosi tykästyny niihin :) näyttää hyvältä sun päällä eikä näytä yhtää hassumalta paitayhdistelmäkään!

    • Pystyraita hiljentää, joten sopii varmasti myös pyöreämmälle kropalle. :)

    • Niin, toisaalta noita on nyt kuitenkin sen verran liikkeellä, että ei ole edes niin silmiin pistävää hankkia tuollaisia. :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta