Conssit kesään!

Mulla on jo jonkun aikaa ollut ajatuksena tilata Converset Nellyltä ja nyt, kun lumet ovat tosissaan alkaneet hupenemaan ja jengi kulkemaan vähemmissä vaatteissa on näiden tilaaminen toooosi ajankohtainen juttu. Tarvisin siis lähinnä työ- ja vapaa- ajan kengät. Seison kahdeksan tuntia päivässä ja mitään terveys- sandaaleja tai Crocseja ei ole ”mahdollista” käyttää, joten tennarit toimivat niin paljon ballerinoja paremmin. Mietin tässä lähinnä tuota mallia, eli onko noissa kahdessa pohjan korkeudella eroa, vai hämääkö mun silmä vaan? :) Millaisia nuo ovat jalalle pitkään käytettyinä, alias suositteletteko duunikengiksi? Niin ja kokoluokitteluja olisi myös kiva kuulla teiltä paljon Consseja käyttäneiltä. Jos jalka on 37-38 niin suositteletteko 37,5 kokoa vai suosiolla suurempi vaan? Toivottavasti täällä on asiantuntijoita, helpottaisi suunnattomasti tilausprosessia.

( Leather Ox *täältä ja Canvas Ox *täältä.)

Ja *nämä korkeapohjaisethan ovat ihan unelmat!! <3
 Harmittaa etten tilannut näitä jo aikaisemmin, kun mulle niistä vinkattiin. Saamaton minä. 
Nyt tuolla ei ole enää omaa kokoani kuin mustana, hmm. Valkoinen olisi jollain tapaa kivempi , tai sitten ei… 
ehkä tilaan nuo mustat ja hankin jostain valkoiset. 
Naisten tapa ratkoa ongelmia = ei ole ongelmaa, kun hankkii molemmat! ;)
Valkoisena *täältä ja mustana *täältä

Onko teillä jo kevään/kesän tennarit hankittuina? :)
On my way

17 vastausta artikkeliin “Conssit kesään!”

 1. Ei vitsit, mullakin on pohdinnan alla ollut näiden hankinta, joten kiva lukea sinun lukijoiden vastauksia noihin koko- yms. juttuihin.

 2. Hei tosta koko jutusta et mulla on jalka suunnilleen 38 ja conssit mulla on 37:) ja ne on vähän väljät mut sitte taas 36.5 on liian napakat..

 3. Moi, Converset on tosi reilua kokoa, joten sua suosittelisin tilaamaan ehkä 37-kokoiset :)
  Itsellä jalka 38-39 ja consseista käytän molempia, 37 ja 37,5. Noissa koothan menee siis puolen sentin välein. Ja vinkkinä, stadium.fi:ssä on tällä hetkellä -20%-kampanja ja conssit on siellä jo ennestään vain 64,90e, ja siitä tosiaan ale vielä pois, niin muualta Suomesta tuskin saa halvemmalla :)

 4. Conversella on musta aika iso koko luokitus. Yleensä käytän 37-38 koon kenkiä, mutta consseista 36,5 on just perfect! :) Suosittelen siis ottamaan vähän pienemmät kun normikoko.

  Työskentelen itekin vaateliikkeessä ja conssit on aika usein kyllä jalassa just niitten mukavuuden ja helppouden takia. Ihan hyvin jaksaa seistä pitkiäki päiviä:)Toiset kengät, joita voisin suosistella työkengiks on crocsin baltsut. Älyttömän mukavat jalassa ja ei ollenkaan niin pahan näköset :)

  -Lotta

 5. Kannattaa ostaa erikseen tukipohjalliset noihin kenkiin jos töissä käytät :) Ite tein baarityötä consseissa ja ei hitsi että oli jalat muussina yön jälkeen. Mutta kun ostin tukipohjalliset, niin ei mitään ongelmaa :)

 6. Noihin voi ostaa jotkut hyvät pohjalliset jotta kengät olisi paremmat seistä! Meillä töissä pari tyyppiä onkin niin tehnyt! Ne sopii sitten myös useisiin muihinkin kenkiin!

 7. Ihanaa, kun olette vastailleet!Kiitos, kiitos! <3 Auttaa tosi paljon. :) Eli Stadiumissa voisin käydä sovittaan niin näkis koon ja jos löytyy oikeaa väriäkin niin voisihan sieltä ostaakin. En tiedä mut valkoinen vaan himottaa noista eniten. :)

 8. Nellyllä noilla on enemmän hintaa ku esim Booztilla. Mut ite oon huomannu et consseissa on vähä suuremmat koot ku muissa kengissä :)

 9. Nilsonilta kun ostin conssit suosittelivat siellä juurikin sellaista muotoiltua pohjallista, jonka nimi oli viva..ja ne on ihan mahtavat! teen itse myös seisomatyötä ja ai että ei väsy jalat kun on ollut ne pohjalliset käytössä. Omaan terveyteen kannattaa satsata sanoi myyjäkin :)

 10. Mulla tavallisesti kengät kokoa 37, mutta Consseissa se on ihan liian iso. Jos tilaa, niin suosittelen ottamaan puolta kokoa tai jopa kokoa pienemmät.

 11. Stockan huhtikuun tarjouksena on conssit 59,90€ muistaakseni:) eli vähä halvemmalla ku esim stadiumissa!

 12. Mulla normikenkien koko 38. Consseja mulla yhteensä 12 paria ja koot on 37 (UK4,5) ja 37,5 (UK5). Noista toi 37,5 (UK5) on aivan täydellinen. Jos sun kengänkoko vaihtelee 37 ja 38 välillä, niin osta maksimissaan 37. Sulle saattaa mennä 36,5:kin, koska Suomeen tuotavissa Converseissa on aika reilu lesti. Jos meinaat duunikenkinä käyttää, niin hanki omaan jalkaan muotoiltavat pohjalliset. Ite oon ravintolassa töissä ja Converset työkenkinä, eikä ilman pohjallisia pärjää. Selkä tykkää tosi huonoa, jos vetelee sellasenaan säännöllisesti pitkiä aikoja. Hyviä pohjallisia saa mm. Forumin Nilssonilta. Hinta oli jossain 30 ja 40€ välillä muistaakseni, mutta ovat TÄYSIN hintansa arvoiset!

 13. Kiitos näistä tipseistä! :) Kävin tänään Sellon Stadiumissa enkä tosiaan nähnyt alea? Siellä ne olivat valmiiksi jotain 64,90 tms. Stockkalla pitäisi varmaan myös piipahtaa, katsotaan! Ihastelin vaan ihan hirveesti niitä kaikkia pastellinsävyjä, joita noista löytyi. Keltaiset, lilat ja punaset… vaikee valinta tulee!! =)

 14. Heippa! Minkä kokoiset kengät sä sitten loppujenlopuks ostit? Pakko kysyä, kun just oon ite tilaamassa tollaset valkoset ja mustat, enkä todellakaan tiedä että onko 37-37,5 liian pienet mun 38 jalkaan.. :D

  • Hei suuret pahoittelut, etten ole muistanut vastata. :(

   Ostin kokoa 4,5, eli EUR 37 ja todella hyvät ovat! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta