Pääsiäisen fiiliksiä

Tulin toivottelemaan oikein ihanaa pääsiäistä teille! <3 Itselläni alkoi tänään neljän päivän vapaat ja oikein hyvin alkoikin aamutreenillä Fressissä. Mulla on ollut aika surkea sali- viikko, nimittäin tämä oli vasta toinen treeni. Ei ole vaan yksinkertaisesti ollut aikaa ja tuon on kyllä tuntenut kehossaan, väsymyksenä ja vetämättömyytenä. Kyllä se liikunta on vaan sellainen juttu, johon on kai jo päässyt koukuttumaan ja kroppa tarvitsee sitä, muuten olo on todella veltto. Nyt olen taas täynnä energiaa ja on ihana lähteä kohta tuonne auringon paisteeseen! Suunnataan tänään poikaystävän kotiseuduille käväsemään ja katsotaan mitä sitten huomenna keksitään. Kamera kulkee kokoajan matkassa, joten koitan postailla myös näiden pyhien aikaan ahkeraan. :) Ensimmäinen pääsiäismuna muuten upposi eilen ja tylsää, sisällä oli vaan palapeli. :(

Nautiskelkaahan! :)
PS. Ja päivän Nellyn tarjous on aika mehevä! ;)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Pääsiäisen fiiliksiä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta