Smoothii

Nyt se on sitten vihdoin hankittu, nimittäin smoothie- kone, jee jee! Mulla on ollut jo vaikka kuinka pitkään tuollainen hankintalistalla ja tänään Prismasta löytyi parinkympin hintaan, joten eihän sitä voinut sinne hyllyynkään jättää. Huomenna lähtee heti uusi kone käyttöön ja marja- smoothie tarpeet on jo ostettuina. :) 
Btw, laittaako teistä moni kananmunaa noihin pirtelöihin? Jostain kuulin tuollaista villiä huhua, että toimisi hyvinkin?

Löysin tänään sattumalta yhdet aika vanhatkin kengät kaapin perukoilta.
Nimittäin Guessin hieman korkeammat tennarit, jotka olin paiskannut jo kirpparille lähteviin kamoihin. 
Tänään katsoin noita kuitenkin uudessa valossa ja aloin miettimään toimisko ne vielä, onhan noi jollain tapaa ihan kivatkin. :)
Pienen puhdistuksen jälkeen saattaapi toimia.
Vai mitä tuumitte?
Ihanaa iltaa sinne ja muistakaahan siirtää kelloja!
Vielä kaksi vapaata edessä, aika coolia. <3
On my way

13 vastausta artikkeliin “Smoothii”

  1. Kananmunaa vaan, miksikäs ei. Kyllähän kunnon blenderillä smootieseen voi laittaa about kaikkea. Todella helppo tapa nauttia useita terveellisiä ruoka-aineita samassa: marjoja, salaatinlehtiä, juureksia, protskua, pähkinöitä jne jne :)

    • Niin mietin lähinnä siis kananmunan makua… ettei kai se tule pahasti läpi sieltä. Siksi kyselin. :)
      Mun pitäisi kokeilla ihan viherpirtelöitäkin. :) Kiitos vinkistä! =)

    • Okei, pitääpi lukea! =) Hyvin tuo on nyt ainakin toiminut, ei ongelmia puhdistuksessakaan. Olen ihan innoissani vääntänyt pirtelöitä! :)

  2. Ne kananmuna(nvalkuaise)t on smoothien seassa varmaan vain ja ainoastaan tuomassa lisää proteiinia. Saman asian ajaa vaikkapa heraproteiinijauhe. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta