Pieces Funky Highwaist -50 %

Ajattelin tulla vinkkaamaan teille Nellyn päivän pääsiäistarjouksesta. Mulla ei ole vielä koskaan ollut noita Funky Highwaisteja mutta aika monella noita tuntuu olevan. Nellyllä on nyt tarjolla kolme väriä puoleen hintaan, joista omaan makuuni on eniten tämä deniminsininen väri. Eniten tuossa mallissa ehkä miellyttää korkea vyötärölinja ja taskujen paikat. Mitä te pidätte Funkyista? 

Pääsiäistarjoukseen pääsee *täältä.

Nyt ei muuta kuin treenailemaan ja päivä käyntiin.
Nauttikaahan sunnuntaista! :)
On my way

8 vastausta artikkeliin “Pieces Funky Highwaist -50 %”

  1. Itse en pidä funky housuista yhtään..minulla oli ne mustat, mutta menivät samantien kirpparille, koska materiaali oli niin epämukavaa ja niihin tarttui kaikki liat. Minulla on myös nuo farkkumateriaalia olevat ja ne ovat mukavammat jalassa, niissä on kuitenkin ongelmana tuo todella korkealle nouseva vyötärö ja leventävät takataskut. Farkut on myös todella hiostavat, varsinkin tuo vyötärökappale, missä on kangasta kaksinkerroin.

  2. Mulla on noita monet, ja aika lempparit.. Mustista multa vaan hajonnut 2 kertaa vetoketju. Kuulemma tosi yleistä noissa. Mut farkun väriset tosi jees jalassa, ja mun mielestä kestävämmätkin :) sopivan korkeat ja perse näyttää hyvältä!

  3. Mulla on tuollaset mustana ja ne on niin täydelliset! Korostaa kivasti peppua ja pysyy käytössäkin napakkina. Ainut miinus on, että nuo kerää kaiken lian :/ Miehiltä tullut monesti kehuja noista housuista ;)

  4. Mustat kerää likaa ja farkut joustaa enemmän kuin muut, eli voi ostaa koon pienemmät.

    • Joo, otan yleensäkin aina super tiukat farkut, koska ne aina lörähtää käytössä kuitenkin vähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta