Omnom

Niinkuin aikaisemmin tänään kirjoittelin, pääsiäinen on ollut täällä päin rento ja ruoan täyteinen. Masu pullottaa ja mieli on makea, yea right! Rakastan kaikenlaista makeaa ja tykkäänkin eniten herkutella sokerisilla jutuilla. On me kuitenkin ihan hyvin treenailtukin ja syöty terveellisiäkin asioita, joten ei ole tarvinnut kovin huonoa omaatuntoa potea. :) Käytiin lauantaina sushilla. Yksi omista herkuistani, jota tosin tulee syötyä ihan liian harvoin. 

Suklaata ja karkkia on mennyt, every day…
Letuilla on herkuteltu eilen ja tänään. 
Mä itse harrastan nykyään lähes aina banaanilettuja mutta poikkis tykkää ennemmin ”normaalimmeista”, 
tosin hieman terveellisemmällä reseptillä nämäkin on tehty.
Se menee kutakuinkin näin…
* 3 munaa
* 1 dl vehnäjauhoja
*0,5 l rasvatonta maitoa
* 0,5 dl öljyä 
*ripaus suolaa
Ja onnistuneita tulee! 
Vehnäjauhoja voi kyllä ihan hyvin vähentää rutkasti ja lisää vaan kananmunaa tilalle.
 Koostumus on erinomainen ja maku myös.
Ja ihan parasta broilerin fileepiffiä tulee uunissa, se todettiin eilen ja tänään!
Smoothieta vedettiin aamiaiseksi, yummy!
* 2 purkkia maitorahkaa ja 0,5 l marjoja
(Ei muuten tullut ähkyä oloa maitorahkasta smoothien muodossa.. höm.)
Ja nyt yksin himassa ja terveellisemmät eväät iltaan.
Oon aika kova popsimaan hedelmiä, etenkin omppuja uppoaa. Monesti lisään vielä kanelia tuohon päälle niin nami! 
Niin ja ihan täydellistä luettavaa, uusin FIT
Ja treenattu on tosiaan koko pääsiäinen, pe- ma.

Miten siellä on mennyt pääsiäisen safkat ja treenit? :)
On my way

11 vastausta artikkeliin “Omnom”

 1. Haha näyttää niiin samalta kun meidän ruokailut! :D Lettuja tehtiin pariin otteeseen, tänään 2munaa 1banaani kombolla ja paljon murskattuja marjoja päälle! Nam! Identtisen smoothien väsäilin aamulla mutta laitoin mustikkakeittoa sekaan niin tuli juoksevampaa. :) Tortilloja ja pitsaa, sellasta semiterveellistä herkkua koko pääsiäinen ja sit tietty pääsiäissuklaat kylkeen. ;) Oli ihan loistava pääsiäinen!
  -Emmi

  • Mahtava kuulla, että on ollut loistava pääsiäinen. Nyt on taas poweria arkeen. ;)
   Ja juu, ruokailut kuntoutuu tällä viikolla kyllä… :D

 2. Aiempaan kommenttiin, siis pitsa ja tortillat oli tietysti omatekemiä. :D ”pitsaa ja sellasta semiterveellistä” haha :D
  -Emmi

  • Joo, pizzastakin voi tehdä semiterveellistä. Munapohjalla ainakin toimii! :)

 3. Miten on mennyt pääsiäisen safkat ja treenit? No, kiitos kysymästä, treenasin viimeksi perjantaina ja olen syönyt herkkuja lauantaina (viiniäkin upposi), sunnuntaina jättisatsi kotiruokaa ja säkki karkkia ja eilen pääsiäisillallisella kotona, jossa meni ihania lammaslihapullia, valkosipuliperunoita, salaattia, pääsiäislimppua, juustoja, rahkakakkua, suklaata. Aah! Ja ei muuten ole huono omatunto laisinkaan, koska en itse aio lukeutua niihin nihkeisiin naisiin, jotka korvaavat hyvää ruokaa jollain sotkuilla ja potevat jatkuvasti huonoa omatuntoa siitä, mitä on tullut syötyä ja kuinka paljon.

  Ja tiedoksi, arkena treenaan viitisen kertaa viikossa erittäin reippaasti ja syön hyvin terveellisesti ihan luonnostaan sen kummempia ajattelematta. Rasvaprosenttikin on jopa liian alhaalla. Nyt on taas arki, viimeiset neljä päivää olivat enemmän tai vähemmän pyhiä, jolloin maailman ihanin asia on ottaa rennosti.

  • Kuulostaa mahtavalta! Ja oikea asenne, välillä on oikeuskin herkutella. Itselläni on kerran viikossa herkkupäivä ja tästä en pode huonoa omaatuntoa. Välillä tosin niitä on enemmänkin mutta en tykkää siitä linjasta, yksi päivä seitsemästä on oikein hyvä. ;)

  • Saku itseasiassa valmisti ne. :) Eli ihan simppeliä, uuni 200 asteeseen ja pidetään 50 min. Kanat ja kasvikset uunivuokaan, sekaan hieman oliiviöljyä ja mausteita. Avot. Ihan mahtavan hyvää! Enää ei tee mieli paistaa pannulla, maku niin paljon parempi. :)

 4. TOi kana näyttää tosi rutikuivalta, ennen pidin itsekin noin kauan.. Mutta nykyään paistan kanaa vaan 20minuuttia.. Kokeilkaapas! ei se raa´aksi jää ja maku on AIVAN eri kun tuollainen kuiva:)Löysin kanan ns. uudestaan, kun kokkasin sen niinkun kokit tekee, eli että se on juuri kypsä, muttei yhtään liikaa. MEhukasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta