Omnom

Niinkuin aikaisemmin tänään kirjoittelin, pääsiäinen on ollut täällä päin rento ja ruoan täyteinen. Masu pullottaa ja mieli on makea, yea right! Rakastan kaikenlaista makeaa ja tykkäänkin eniten herkutella sokerisilla jutuilla. On me kuitenkin ihan hyvin treenailtukin ja syöty terveellisiäkin asioita, joten ei ole tarvinnut kovin huonoa omaatuntoa potea. 🙂 Käytiin lauantaina sushilla. Yksi omista herkuistani, jota tosin tulee syötyä ihan liian harvoin. 

Suklaata ja karkkia on mennyt, every day…
Letuilla on herkuteltu eilen ja tänään. 
Mä itse harrastan nykyään lähes aina banaanilettuja mutta poikkis tykkää ennemmin ”normaalimmeista”, 
tosin hieman terveellisemmällä reseptillä nämäkin on tehty.
Se menee kutakuinkin näin…
* 3 munaa
* 1 dl vehnäjauhoja
*0,5 l rasvatonta maitoa
* 0,5 dl öljyä 
*ripaus suolaa
Ja onnistuneita tulee! 
Vehnäjauhoja voi kyllä ihan hyvin vähentää rutkasti ja lisää vaan kananmunaa tilalle.
 Koostumus on erinomainen ja maku myös.
Ja ihan parasta broilerin fileepiffiä tulee uunissa, se todettiin eilen ja tänään!
Smoothieta vedettiin aamiaiseksi, yummy!
* 2 purkkia maitorahkaa ja 0,5 l marjoja
(Ei muuten tullut ähkyä oloa maitorahkasta smoothien muodossa.. höm.)
Ja nyt yksin himassa ja terveellisemmät eväät iltaan.
Oon aika kova popsimaan hedelmiä, etenkin omppuja uppoaa. Monesti lisään vielä kanelia tuohon päälle niin nami! 
Niin ja ihan täydellistä luettavaa, uusin FIT
Ja treenattu on tosiaan koko pääsiäinen, pe- ma.

Miten siellä on mennyt pääsiäisen safkat ja treenit? 🙂
Kommentit (11)
  1. TOi kana näyttää tosi rutikuivalta, ennen pidin itsekin noin kauan.. Mutta nykyään paistan kanaa vaan 20minuuttia.. Kokeilkaapas! ei se raa´aksi jää ja maku on AIVAN eri kun tuollainen kuiva:)Löysin kanan ns. uudestaan, kun kokkasin sen niinkun kokit tekee, eli että se on juuri kypsä, muttei yhtään liikaa. MEhukasta!

  2. Hei! Miten valmistit kanat uunissa? 🙂

    1. Saku itseasiassa valmisti ne. 🙂 Eli ihan simppeliä, uuni 200 asteeseen ja pidetään 50 min. Kanat ja kasvikset uunivuokaan, sekaan hieman oliiviöljyä ja mausteita. Avot. Ihan mahtavan hyvää! Enää ei tee mieli paistaa pannulla, maku niin paljon parempi. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *