Hankala kevät

Nyt eletään sellaista vuodenaikaa, että pukeutuminen alkaa olemaan hankalan puoleista. Itse koen aina alkukevään ja loppusyksyn niiksi hankalimmiksi, koska sää vaihtelee todella paljon lämpöisen ja kylmän välillä. Tavallaan ei ole enää ihan toppiskeli mutta en kyllä itse tarkene vielä nahkiksellakaan. Tämä sää on ehkä hankalin kenkien suhteen. Loska*askaa alkaa olemaan kadut täynnä ja kuitenkin on sen verran sulaa ja ”lämmintä”, että talvisaappaat on aika iskeä kaapin perimmäiseen nurkkaan. Toisaalta taas on kuraista ja vetistä, jonka vuoksi tennarit sun muut kevätkengät ovat vielä siinä ja siinä. Pieni flunssavaara piilee ainakin varrettomien tennareiden käytössä. Kokosin tässä aamukaffen lomassa muutaman kollaasin Nellyn kevätkengistä, jotka omaan silmääni pistivät. Vähän sellaisia ”välikausi- kenkiä”.

Shoes
Mustat sneakerit *täältä, keltaiset nilkkurit *täältäarmy-kengät *täältä.
Shoes part 2

Converset *täältä, beiget nilkkurit *täältä, mustat tennarit *täältä, mustat nilkkurit *täältä.

Shoes part 3

Mustat nilkkurit *täältä, niittinilkkurit *täältä, sneakerit *täältä, bootsit *täältä.

Millaisilla kengillä te tällä hetkellä painelette?
Mä varmaan laitan tänään kuitenkin ne tennarit…
On my way

2 vastausta artikkeliin “Hankala kevät”

  1. Samaa mieltä, nää välikaudet on ärsyttäviä kun aina on joko kylmä tai kuuma ja kengätkin tuntuu olevan aina vääränlaiset. Postailin itekin eilen kevätkengistä ja jotenkin päädyin sit kuitenkin kattelemaan sandaaleja ja espadrilloja :) Onneks tää välikausi ei kestä kauaa :)

    • Joo, sepä. Nihkeetä. :/ Niin, kesäkengät ovat niin ihania, niitä on kivoin ostella. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta