Hyvän mielen päivä

Poikaystävä nappasi aamulla ennen töihin lähtöäni musta muutaman asukuvan, vähän hassuja ilmeitä tuli mutta nooh. :) Päälläni oli nuo uudehkot keinonahkapökät toista kertaa ja nyt tennareiden kanssa, tykkään. Ja hiuksillani oli tänään jälleen oikein oikkupäivä. Hirveä pallo vaikka koitin monta kertaa harjata niitä päänmyötäisiksi näitä kuvia varten, ei ole siis tupeerattu tuollaiseksi. :D

Muuten päivä on ollut oikein onnistunut, ihanaa aurinkoa jälleen kerran ja Kampissa jengi istui jo terdellä, cool! Näin tänään pitkästä aikaa erästä vanhaa ystävääni, jonka kanssa ei olla enää vuosiin oltu oikein tekemisissä. Asuttiin aikanaan ihan kämppiksinäkin ja oltiin kuin paita ja peppu, ”best friends” ja meillä oli ihan loistava tiimi- meininki. Hassua miten elämä heittelee ja jotkut ihmissuhteet vaan vaihtuvat. Silti mahtavaa huomata, että pitkän tauonkin jälkeen oikeastaan mikään ei ole välillämme muuttunut, edelleenkin se sama ystävyys on siellä pohjalla ja toisen kanssa on yhtä rentoa olla, kuten silloin aikanaankin. :) Sovittiin, että aletaan nyt näkemään useammin ja itselleni ainakin tuli oikein hyvä mieli asiasta. Onko teille käynyt vastaavaa? 

Mitäs pidätte asusta? 
Huomenna luvassa sitten alkuviikon ruokapäivistä! :) 
On my way

13 vastausta artikkeliin “Hyvän mielen päivä”

  1. Me oltiin ala-asteella yhden kaverin kanssa kuin paita ja peppu, hyvin pitkälti samat harrastuksetkin. Yläasteelle siirryttäessä tiet erkanivat, vaikka samalla luokalla edelleen oltiinkin, mutta kaveri ajautui vähän vääriin piireihin, joista onneksi myöhemmin pääsi eroon.
    Jokunen viikko sitten nähtiin luokkakokouksessa monen vuoden jälkeen ja oli ilo huomata, että siellä olikin pitkälti sama ihminen, johon alunperin olin tutustunut. Sovittiinkin, että nyt täytyy pitää yhteyttä, vaikka hän ulkomailla asuukin. :)

    • Joo, noi on kyllä positiivisia yllätyksiä. Jotain siellä kuitenkin säilyy, ainakin ne yhteiset muistot joista saakin paljon puhuttavaa. :)

  2. sulta on varmaa kysyttykki jo mut en jaksa lähtee selailemaa noita kaikkia postauksia ja niitten kommentteja ni millä kameralla kuvailet?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta