Mango- ananas smoothie

Olen ihan smoothie- koukussa! Eilen tuli kokeiltua smoothii pakastettujen mangokuutioiden ja purkki ananaksen kanssa, toimivat erinomaisesti yhdessä! :) En käyttänyt mitään makeutusta vaan lisäsin ananaksen mehun pirtelön sekaan. Tästä tuli kyllä ihan taivaallista, menee ehdottomasti mun ykkössuosikkeihin! Piltit varmaan toimisivat myös smoothieissa kivasti? Onko kokemuksia? :)

1 purkki ananaspaloja mehuineen
1 purkki maitorahkaa
300 g mangokuutioita
Love it!
On my way

5 vastausta artikkeliin “Mango- ananas smoothie”

  1. pakko päästä kokeilee tota mangokuutia juttuu!! mistä pakasteosiolta löytyy?:D

    • löytyy isoista K-kaupoista esim kampin K röyhkeästi olettaen että olet helsingistä. eivät ole edes kovin kalliita, ~2e?

  2. Hyvä kun ostit noin päin..Ostin joku päivä pakastettuja ananaspaloja ja niissä oli kyllä tosi outo maku. Ne muovipikarissa myytävät ananakset sen sijaan on tosi hyviä!

  3. Mä tein tänään itse ihan samaa smoothieta mut lisäsin joukkoon vielä banaanin:-) ja hyvää tuli! Ainoona pikku miinuksena sain ton jälkeen jonkun allergiareaktion, maha tuli ihan älyttömän kipeeksi ja selkään tuli pientä kutiavaa näppylää?! Uskoisin sen liittyvän jotenki siihen mangoon nii taidan jättää sen tulevaisuudessa pois:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta