Keskiviikon safkat

Mä varmaan kaivan verta nenästä näillä mun ruokapäiviksillä, kun ne kerta niin järkyttävää luettavaa ovat. Anteeksi sarkastisuus mutta se nyt vaan tulla tupsahti sammakkona suustani. Lupasin anyways tältä viikolta kirjoitella näitä ja pidän lupaukseni. Niin ja en muuten ole nähnyt keskiviikkonakaan nälkää vaikka moni niin täällä luulee. :)

Aamupala 9.00
* Kaksi ruisleipää kermajuustolla ja tomaatilla
* Maitokahvi
Lounas 11.30
* Salaatti Johto- cafessa. 
Kanaa, ananasta, vuohenjuustoa, pestoa ja pohjalla hieman pastaa
+ ruisleipää palanen
Välipala töissä 16.00
* Puolikas purkki maustamatonta soija- jogurttia ja purkki ananasta
* Päälle cashew- pähkinöitä kourallinen
* Omena ja vihreä tee maidolla
Välipala 2. 19.00, töistä lähtiessä
* Loppu puolikas soija- jogua ja omena pilkottuna
(Ei kuvaa)

Välipala 3. 19.45 ennen salia
* Fastin ihan lemppari protsku- patukka
Treenien jälkeen n. 21.00 
* Palautusjuoma
Kotona iltapala n. 22.00
* Puolikas tofu paistettuna ja 2 kananmunaa (vain toinen keltuainen).
* Päälle vähän raejuustoa.
* Omena
* Lisäksi jälleen vettä n. 2-3 litraa
* Treenasin noin tunnin verran, 20 min aerobista ja puolen tunnin salitreeni.
Siinä ne. Ja aiettä on perjantai- fiilis!
Toivottavasti sielläkin! :)
On my way

11 vastausta artikkeliin “Keskiviikon safkat”

 1. Häää kyllähä toi ny ihan perushyvältä vaikuttaa… ja näyttää =D

  • Niin, no itse ainakin jaksoin koko päivän hyvin. Tasaiset ruokavälit on kaiken a ja o, joten niihin koitan satsaa. :)

 2. En mäkään yleensä hirveesti tota enempää ehi/jaksa syödä! Hyvältähän toi vaikuttaa!!=)

  • Niin, mä en ainakaan enempää itseeni ahda jos ei ole nälkä. Suomessa on ihme kulttuuri, että aina pitäisi vetää itsensä ähkyyn… :/

 3. Ruokapostaukset on parhaita. Kiitos.
  Mietin, että mä olisin hyvinkin tyytyväinen samanlaisilla ruuilla päivän aikana, mutta ongelmani on kun poikaystävä tarvii kolminkertaiset annokset ja salaatti lounas/päivällinen ei tuu kuuloonkaan ja keittojen kanssa on oltava aina lihaa/leipää. Syöttekö poikaystäväsi kanssa samaa ruokaa vai huolehtiiko molemmat omista aterioista?

  • Juu no siis syödään omia safkoja paitsi jos vietellään päivää yhdessä. Saku syö huomattavasti enemmän, joten itse otan usein jotain kevyempää jos se vetää esim. chickebwingsejä iltapalaksi klo 23. :) Tosin tykätään molemmat perus terveellisestä ruoasta ja sekään harvemmin haluaa riisiä tai pastaa, joten molemmat vedetään yleensä salaattia tai kasviksia.

 4. Mun mielestä on naurettavaa kun kirjoitat suomalaisten ”ahmimiskulttuurista”. Se on totta että sä syöt vähän, mutta oot aikuinen ihminen joten oot ite vastuussa siitä mitä teet. Silti on aika loukkaavaa, koska annat ymmärtää että normaali syöminen (ei tollanen miinuskaloreilla eläminen) on jotain itsensä täyteen ahtamista ja itsekurin puutetta. Yleensä ihminen syö lämpimän aterian ja kunnollisia välipaloja, lukuun ottamatta tietenkin poikkeuksia kiireestä tms johtuen. Sä huitelet menemään protskupatukoiden voimalla… tiedosta se että sä syöt vähän. Ehkä se kielii jotai huonosta itsetunnosta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta