Nautiskellen

Nyt alkoi mun viikonloppu! Kotiuduin hetki sitten ja matkalla nappasin mukaani take- away Kana- Caesar salaatin Alppi Torilta. Viikonlopun pieniä nautintoja. Nimittäin, rakastan tuota kyseistä salaattia kaikkine kastikkeineen ja otan usein mielelläni raflassakin tuollaisen vaikka valittavana olisi kuinka paljon piffejä sun muuta. Korkkaan tänään myös valkkaripullon, koska ollaan lähdössä kivalla tyttöporukalla ensin kotipirskeisiin ja siitä sitten ulkoilemaan. Ihan kiva fiilis lähteä ulkonakin käymään pitkästä aikaa. Ja tuo salaatti oli muuten herkkua, nams. Muita Caesarin ystäviä? :)

Katsotaan jos ehtisin vielä postailemaan tässä illan mittaan asua sun muuta.
Ainakin viimeistään huomenna on tulossa kuvaa. :)

Oikein ihanaa lauantaita sinne, nautiskelkaahan! <3
On my way

2 vastausta artikkeliin “Nautiskellen”

  1. Kana ceasar on myös mun lemppari ja syön monesti ravintoloissa, tosi kriittisenä aina maistelen :) bar9:ssä on tosi herkku ceasarsalaatti mut se on ehkä rasvaisin mitä oon syöny!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta