Punaa huulilla

Huomenta! Minä täällä virkkuna lauantai- aamuna. Nojoo, työpäivä edessä, joten siksi täällä ollaan jo hereillä. Nukuin muutenkin todella huonosti, joten muutaman tunnin unosilla koitetaan päivä kamppailla. Sain eilen kivan paketin Thebokselta, joka sisälti mm. *tämän pinkin huulipunan. Kuten olen kirjoitellut aikaisemminkin, olen tykästynyt etenkin pinkkehin ja vaaleanpunaisen sävyihin huulilla. Tämä oli siis enemmän kuin toiveeni saada uusi pinkki meikkipussukkaan. Tuolla *uutuuksien joukossa on useampi sävy saman sarjan punista, kannattaa kurkata. :)

Mielestäni aika täydellinen. :)
Mitäs te pidätte?

Ja jos muuten rusketusta hipiään kaipaat, kannattaa
kurkata verkkokaupan St. Moriz valikoimaa *täältä
On my way

2 vastausta artikkeliin “Punaa huulilla”

  1. Hyvä, kun linkitit ton Morizin tohon. Nyt kävin ekan kerran tilaan sitä+sen kintaan. En käytä normisti itseruskettavia, mutta oot niin ylistänyt ettei tuo ole oranssihtava niin päätin luottaa kokemukseesi! Hyvää työpäivää :) *Erika

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta