Pieniä muutoksia

Heii, päivä mennyt vähän hiljaiselossa täältä blogimaailmasta mutta päätin nyt kuitenkin tulla edes pikaseen moikkaamaan (tai noh, eilinen). :) Mulla on itseasiassa yksi sellainen pieni uutinen, jonka ajattelin täällä blogissakin jakaa, koska se kuitenkin tulisi jossain vaiheessa esille. Musta tulee nimittäin kesällä avovaimo. Ollaan jo pidempään poikaystävän kanssa fundeerattu yhteen muuttoa ja nyt se vaan on enemmän kuin ajankohtaista. Ihanaa tehdä pieniä muutoksia sisustukseen ja tehdä yhteistä kotia, muutetaan siis nykyiseen asuntooni. Innoissani olen, loppuu tämä jatkuva rehaaminenkin. Olen tänään tässä fiilistellyt sisustuskuvilla ja selaillut Ikean sivuja. Muutama juttu on ehdottomasti uusittava.

Ensinnäkin pieni ruokailuryhmä tulee tarpeeseen. 
Asunnossani on paljon valkoista ja tummanruskeaa, joten niitä sävyjä tullaan jatkossakin käyttämään sisustuksessa. 
Nämä kaksi toimisivat aika kivasti, pieniä ja näppäriä.


Toisena sohva tai jenkkisänky. 
Mulla on tätä nykyä sellainen pelkistetty vuodesohva, joka vetelee niin vimeisiään.
Asunnossani on tummanruskea laminaattilattia, joten valkoinen sohva passaisi kuin nenä päähän. 
Toisena vaihtoehtona on sitten kunnon jenkkisänky.
Kämpässä on myös parvi, jota en tosin ole käyttänyt aikoihin ja mietittiin jos siitä tekisi sellaisen telkkari- oleskelupaikan. 
Eli paljon muhkeita tyynyjä ja kivat lamput sinne. :)
Tässä olisi pari aika ihanaa sohvaa Ikeasta. 
Eniten pidän sisustuksesta, jossa modernia on yhdistetty vanhoihin juttuihin ja antiikkiin.
Vaaleita sävyjä, jonka seassa on tummaa puuta tai mustaa metallia.
Oma asuntoni on itseasiassa aikalailla toiveideni näköinen, eli siellä olen kyllä saanut hyvin toteuttaa tuota värimaailmaa. 
Rakastan laminaattilattiaa ja keittiön puisia ruskeita pintoja. :) 
Muutama ihana inspiskuva weheartit.com:ista vielä tähän loppuun.
Millainen sisustus teitä miellyttää? :)
On my way

18 vastausta artikkeliin “Pieniä muutoksia”

 1. Kokemani mukaan nuo ikea valkoiset sohvanpäälliset ovat livenä aika halvan näköisiä, ne menee tosi helposti ruttuun jne. Ikeassa voi onneksi valita muita päällysteitä siihen jotka tosin maksavat enemmän mutta näyttävät paljon paremmalta.

  Ja onnea avovaimoudesta! On ihanaa asua ja jakaa arki rakkaansa kanssa, ja voin vain toivoa että se on joskus taas minullakin edessä :)

  • Ahaa, kiitos tästä tiedosta! Pitää käydä siellä kiertämässä ja vähän katselemassa vaihtoehtoja. :)
   Kiitos, niin onhan se pieni muutos mutta toisaalta ollaan nykyäänkin lähes kokoajan yhdessä. Kyllä se sullakin vielä varmasti on edessä, usko pois! :)

 2. Onnea!:) Mun tyyli on aika samanlainen kun sun. Lämpimiä värejä yhdistettynä valkoiseen. Meillä pääväreinä on valkoinen,tummanruskea ja viininpunainen. Ne näyttää mun mielestä kivoilta yhdistettynä.

  • Olen tehnyt joskus juu, hmm. koitan muuten linkata tähän viimeisimmän. :) Jos sen löydän, hih.

 3. Onnea! :) olisi ihanaa, jos esittelisit sitten kotinne meille kun ootte saanu pienet muutokset tehtyä. Ois kiva nähdä millaisessa asunnossa asutte. :)

 4. Ihan asiasta kolmanteen, miten nyt kun The Look -klinikka meni konkurssiin, onko yhtään turvaton olo rintojen kanssa? Mistä saat korvausta tai hoitoa, jos komplikaatioita tulee?

  • Mä en ole kuullut mistään konkurssista ja vaikka olisikin niin ei ole turvaton olo. Kyllä täällä on osaavia lääkäreitä Suomi pullollaan, joten tuskin joudun yksin mahdollisten ongelmieni kanssa.

  • Joo, totta. Mutta tietysti on vähän näätää käyttää mahdollisesti julkista terveydenhuoltoa mahdollisesti ilmenevien komplikaatioiden hoitoon. Tai mua ainakin henkilökohtaisesti veronmaksajana hiukan sylettää ajatus siitä, että lahden takana tehtyjen leikkausten ongelmia korjattaisiin veronmaksajien piikkiin. Ei ne lääkärit voi kieltäytyäkään hoitamasta. No, toivottavasti mitään ei käy ja jos käy, niin jengillä on varaa yksityiseen hoitoon (tietty tätä sopii vähän epäillä, jos ne tissit on alunperinkin menty ottamaan Viroon kustannussyistä).

  • No jos noin ajatellaan niin sitten jokaisen ylipainoisenkin on ”näätää” käyttää julkista terveydenhuoltoa liikalihavuudestaan johtuviin sairauksiin, itsehän neki on ne vaivat itselleen hankkineet.. Sama urheilijoiden kohdalla jotka rankan treenauksen takia hoidattaa urheiluvammojaan julkisella. Aika iso osa vammoista/sairauksista on loppupelissa jossain määrin ”itseaiheutettuja” samalla tavalla ku sun mielestä Tallinnassa otettujen silikonien mahdolliset komplikaatiot. Eikä sun kovin montaa senttiä tarvi maksaa näistä kelle tulee komplikaatioita Tallinnassa ostettujen tissien takia, joten otappa ihan rauhassa.

  • Ylipainoa ja urheiluvammoja on sentään ainakin teoreettinen mahdollisuus hoitaa itse. Ne eivät yleensä myöskään vaadi leikkaushoitoa. Sen sijaan esimerkiksi kapseloituneita silikoni-implantteja on hiukan haastavaa itse yrittää poistaa tai tilannetta muutenkaan korjata. Lisäksi mainitsemasi ylipaino ja siitä johtuvat sairaudet sekä urheiluvammat ovat harvemmin tietoisesti hankittuja ongelmia tai otettuja riskejä. Plastiikkakirurgiset toimenpiteet ovat.

   Kyllä tässä ihan rauhallisesti otetaan. Tosin en olisi näin rauhallinen, jos olisin asennuttanut itseeni vierasesineitä konkurssiin johtaneella työn laadulla.

 5. Juoksin eilen susta ja sun poikaystävästä ohi kun olitte iltakävelyl, ehin joteki hassusti tunnistaa sut ja vähä aikaa ku olin kirmaillu mietin et ois pitäny siinä samalla huikata et upee blogi sulla ja hienoja ajatuksia! :)Eipäs siinä tilanteessa tajunnut, niin siksi näin jälkikäteen :)

  • Haa, mä jotenkin arvasin, kun käännyit sillai merkitsevästi meihin päin. Sanoinkin siit Sakulle et kukakohan olit. :)
   Käveltiin Pitäjänmäkeen Sellosta, ihan kivoja reittejä meni siitä radan varrelta. :) Mutta moikkaahan sitten ens kerralla! ;)

 6. haha aijaa, ikinä ei välty stalkkereilta ;D nii on ja iltasin vielä ihanan rauhallistakin :) ja jeps, moikkaan tuplasti!:D

 7. Asuntopostaus olisi kiva tämänhetkisestä sisustuksesta ja sitten myöhemmin tietenkin uudesta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta