Laiskottaa

Hellurei! Viikon toinen päivä jo meneillään ja laiskottaa, buu. Tuntuu, että viikonlopun univelkoja ei saa sitten millään kuitattua. :/ Tänään käynnistellään onneksi treeniviikkoa ja suunnataan salille, johan tässä onkin ollut kolme päivää taukoa. Mulla väsymykseen tehoaa useimmiten kunnon treeni ja toivon, että vanhat merkit pitävät tälläkin kertaa paikan. Huomenna ja torstaina on muuten vapaapäivät, joten blogille jää enemmän aikaa, pitää keksiä jotain kivaa teille! ;) Muutenkin on tulossa ihan super kevät- arvonta lähipäivinä. :) Anyways, alla kuvaa päivän lookista.

Housut Vero Moda (Wonderit)
Toppi Only
Käsikoru Lindex
Kaulakoru Pieces

Alkaa muuten olemaan pieni hiuskriisi päällänsä. 
Latva on vaalentunut/kulahtanut hurjasti ja koko pehko on kuiva kuin ohra. 
Varmaan jotain maskia pitäisi hankkia tms. Miten te muut saatte vaalean pysymään hyvänä ja kivan värisenä? 
Itseäni häiritsee ehkä eniten tuo sävy, joka on muuttunut aika oranssiksi… 
Tässä kuvassa näkyy tuo tilanne kunnon valossa.
Mutta nyt salille ja kohti Espoota!
Palataan <3
On my way

18 vastausta artikkeliin “Laiskottaa”

 1. Mulla hiuspohja on aika lähellä sun väriä ja oon myöskin liukuvärjännyt samalla värillä kun sä. Ite oon saanu värin pysymään nätin näkösenä käyttämällä hopeashampoota. Sulla näyttää myös taittavan väri just oranssiin, mut hopeashampoolla saa sen pysymään vaaleampana. Toivottavasti auttoi!:)

 2. Osuin jostain blogien linkkiviidakosta tänne. Jää kyllä ainoaksi vierailuksi. Kaikenlaisia hattarapäitä… Elämä pyörii oman navan ja naaman kuvaamisessa ja ihastelussa, hohhoijaa. Hanki elämä.

  • Ei pidäkään palata jos ei kiinnosta. Ei muakaan monikaan blogi nappaa. :)

  • Jospa tämä anonyymi hankkisi itse elämän. Ärsyttää bloggaajien puolesta aivan suunnattomasti tuollaiset negatiiviset kommentoijat, jotka eivät osaa antaa rakentavaa kritiikkiä, vaan keskittyvät sen sijaan toisten haukkumiseen ja arvostelemiseen. Joudatkin pois tästä blogista, sinua ei kukaan jää varmasti kaipaamaan!

  • Niin, ehkä hänellä itsellään on parempi blogi jossain ja osaa kirjoittaa niistä oikeista ja kiinnostavista jutuista. Kiitos sun ”supportista”! :))

 3. Davines alchemic chocolate conditioner,vois olla hyvä.(se on kylmän sävyinen vaalean ruskea.Kc maskeissa ei taida olla mitään kylmää sävyä.?(vaaleille hiuksille tarkoitetut hopea shampoot ja hoidot ei oikein tehoa,kun ne on suunniteltu taittamaan keltaisuutta vaaleammista hiuksista.. Tai loreal casting 801 tai joku muu 8.1 voisivat toimia myös.

 4. Hiusten kuivuus johtuu todennäkäöisesti siitä, että olet aina vuoronperään värjännyt tummalla ja sitten taas vaalentanut. Itselle kävi juuri noin, kotona kun kanssa kaupan väreillä raidoittelin ;/ lopulta ei auttanut muu kuin leikata kuivat pois! SInulla sentään on tukassa pituutta, mistä on varaa hätätapauksessa vähän napsaistakin :)

  • Niin, oot oikeassa. Mulla on ehkä jopa hieman sellainen hällä väliä asenne tukan suhteen, kun sitä tosiaan on ja pituuttakin löytyy. Tulee aina hetken mielijohteesta tehtyä sille kaikkea… Sitten yhtäkkiä huomaakin sen olevan karseessa jamassa. Pakko alottaa nyt vaan joku tehokuuri! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta