Hullareilta

Inhoan Hulluja Päiviä, siis inhoan. Inhoan ylipäänsä sitä ajatusta, että jengi juoksee joidenkin tarjousten perässä ja vielä jonottaa tunteja oven edessä edes välttämättä saamatta haluamaansa. Typeryyttä sanon minä. Itse mieluummin maksan vähän enemmän kuin survon itseäni eteenpäin tuolla väenpaljoudessa. Aika on rahaa sitä sanotaan… MUTTA, meille hullari- inhoajille on nyt tänä vuonna ilmeisesti ensimmäistä kertaa (?) mahdollista tilata tuotteita myös Stockmannin verkkokaupasta
Tämä jos mikä on mukavaa, koska ei tarvitse kuin istua kotisohvalla ja klikkailla. :) Selasin tuota valikoimaa ja tein sieltä jotain löytöjä. Etenkin nuo treenikuteet kiinnostavat, ovat meinaan aika edullisia. 

Elikkäs, kivoja treenivaatteita löytyy *täältä

Sitten vähän sitä sun tätä. 
Uusi Objekti *click kameraan ollut jo pidempään harkinnassa, joten tuostapa sen nyt saisi edullisesti! 
Lisäksi nuo Absorberit *click ovat todella edullisella hinnalla. 
Mun on pitkään pitänyt ostaa jo kunnon tukevat sporttiliivit, kun juoksukausi lähenee ja tarvitseekin sitten ihan erilaista pitoa. 
Poikaystävä on sitäpaitsi hieman vinkkaillut kokopitkästä maratonista, mä lähden ehkä haasteeseen mukaan. :)
Lisää Hullari- tarjouksia löytyy *täältä!

Löysittekö mitään kivaa?
Nyt Fressiin treenailemaan, illanjatkoja. :)
On my way

5 vastausta artikkeliin “Hullareilta”

  1. Viime syyskuun Hullareilta pystyin ostamaan tuotteita suoraan omalta kotisohvalta, eli silloin oli ensimmäinen kerta:)!

  2. Hmm.. hieman nyt herättää ristiriitaisia tunteita tuo julkaisusi kanssa,kooska jos blogiasi seuraa niin harvoin löytää sivuiltasi /päältäsi normaali hintaisia vaaatteita :)

    • Ööh? Siis mullahan on työsuhdevaate- etu ja tämän vuoksi mulle on helpointa ostaa vaatteet omasta työpaikasta. :) Sehän juuri on erittäin laiskaa shoppailua. En juurikaan kiertele kaupoilla sen vuoksi, koska meiltä löytyy lähes kaikki tarvittava ja mielestäni todella kivoja vaatteita. Lisäksi blogissa nettikauppojen alennusmyynnit ovat vähän eri asia, kirjoitinhan, että netistä on kyllä kiva klikkailla myös hullarituotteita. Kotisohvalta on ihan eri selailla aleja kuin jossain ihmismylläkässä. :) Ymmärsit mut siis hieman väärin. Toki on kiva ostaa edullisemmin, kuka ei tästä pitäisi? Mutta en tykkää painaa menemään missään ihmisryysiksissä jonkun yhden topin perässä. Musta se on jo hulluutta. Mutta onhan nuo ihan nimensä mukaisestikin ”Hullut Päivät”. ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta