Lempparifarkuista

Joku lukija kysäisi multa näistä Wondereista (housut jotka mulla usein päällä), että mistä niitä voi tilata. Itse en ollut siis ennen Vero Modaan töihin siirtymistä kuullut edes moisista ja nämä ovat tulleet minulle tutuiksi vasta viimeisen puolen vuoden aikana. Housuthan ovat niin super mukavat päällä, joustavat ja ovat oikeastaan kuin toinen iho. Ne istuvat myös erinomaisesti aika monellekin, malli on kapea, lahkeet pillit ja vyötärö on hieman korkeampi. Itse koen nuo täydellisiksi. Ainut haaste on ajan kanssa löystyminen, joten housuista on otettava mahdollisimman nafti koko. Tämä ongelmahan piilee kaikissa stretch- housuissa ja siksi niitä pitääkin pestä mahdollisimman harvoin, nurinpäin ja ilman huuhteluainetta. Itse käytän noista kokoa 25/32 ja tuo on tarpeeksi jämäkkä, koska hitusen se antaa käytössä periksi. Omalla kohdallani nuo eivät ole kuitenkaan mitenkään suurentuneet huomattavasti, vaan ehkä hieman antaneet periksi käytössä. 

Nettikaupoissa parhaat valikoimat olen löytänyt niin Booztilta, kuin Nellyltäkin
Alla pari poimintaa Nellyn valikoimista.
Ja sitten Booztin valikoimista muutamat Wonderit.
Mitä mieltä te olette kyseisistä housuista? :)
On my way

7 vastausta artikkeliin “Lempparifarkuista”

  1. Kiitos kun sain kysymykseeni näin kattavan vastauksen :) Löysin kyseisitä housuista ”farkkuversion” tai siis sellaiset denimväriset.. mutta niistä ei ollut kokoa :/ Mulle ei sovi yhtään vaha/nahkapintaiset kun mulla on niin lyhyet jalat :D

    • Hehee, oles hyvä. :) Hmm. Löysitkö ne kaupasta vai verkkokaupasta? Meille tulee ainakin Kamppiin jatkuvasti täyttökokoja noista, joten kannattaa kysellä. Lisäksi ainakin meillä voi jättää soittopyynnön kun juuri sun kokoasi saapuu niin ilmoitetaan siitä sitten. :)

    • Verkkokaupasta. Lähin kauppa missä noita myydään niin löytyy about 40 km päästä, ja en oo hetkeen sinne suuntaan menossa JA haluisin housut heti :D Toki menee myös aikaa hetki kuin netistä tilaa, mutta kuitenkin.. Nyt löysin veromodan nettiputiikista sopivat wonderit, laitan varmaan kohta tilaukseen :)

    • Luulisin, että joissakin Vero Modan myymälöissä myydään, mutta huomioithan liikkeiden hyvinkin paljon vaihtelevan valikoiman, sillä liikkeillä on eri yrittäjiä ja näin ollen myös eri ostajia :) Kannattaa kysäistä henkilökunnalta onko tuotetta jo nyt myymälässä tai onko sitä mahdollisesti tulossa. Mikäli et housuja liikkeen kautta saa, voit sovittaa samanmallisia Wondereita esimerkiksi farkun värisenä ja näin selvittää kokosi. Kannattaa huomioida, että mikäli pehmyt farkkuinen malli on esimerkiksi koossa 25/32 TODELLA TIUKKA, voi nahkaisesta olla parempi valita 26/32, sillä se ei anna ihan niin hurjasti periksi.

    • Moikka! Eli siis juu, meillä Kampissa ainakin on noita vielä. Nyt en muista oikein kokoja mitä meillä tarjolla mutta muistaakseni ihan piikillinen niitä löytyy. =) Eli käväsemään vaan!

  2. Itsellä oli nuo wonderit, ja rakastin niitä materiaalin ja muun puolesta. Käytin niitä ilmeisesti liian paljon kun farkut kulahtivat, saumat meni jotenkin ihan kieroon ja pepun kohdalta kangas mystisesti kului, ja paikalle jäi vaan vaalea läntti. :D mutta tykkään silti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta