Biksuja kesään

Bikinikausi lähenee, ainakin toivon mukaan… Itselläni on tällä hetkellä kova metsästys löytää kesäksi muutaamatkin kivat biksut. Kävin yksi päivä Cubuksella ja siellä oli tarjolla ihan kivoja yksilöjä, samoin Ginalla. Kurkkasin tässä aamukahvin lomassa myös Nellyn valikoimaa ja olihan sielläkin ainakin muutama nätti satojen joukossa. Tykkään eniten bandeau- ja niskalenkki biksuista. Kupilliset eivät ole oikein oma juttuni. 

Joko te olette hankkineet biksut kesäksi?
Jos niin millaiset? :)
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Biksuja kesään”

  1. Oon kyllä hommannu jo kesää varten bikinit. :D Mustat. Niskalenkillisssä yläosassa niittejä, ja alaosassa sivuilla muutama naru, vähänku tossa ekassa kuvassa, paitsi et ei ihan noin hc. :) Tykkään hirveesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta