Se on taas viikonloppu

Huomenta! Viime päivinä on ollut taas aika kiire aikataulu ja kamera on pääosin viihtynyt kotona. Onneksi puhelimella on tullut muutama kuva kuitenkin räpsittyä, joten lisään niitä tähän postaukseen. Sää masentaa ja tilannetta ei yhtään helpota perhepiirissä tapahtuneet ikävät asiat, onneksi elämässä on aina toivoa ja mielestäni sitä ei saa koskaan menettää. Koitan itse aina olla mahdollisimman optimistinen, vaikka se välillä hankalaa olisikin. Taistella pitää loppuun saakka! Elämä heittelee ja niinhän sitä sanotaan, että ei iloa ilman surua. Muuten viikonloppu menee ihan töiden ja treenien parissa, mitään kummempaa ei ole luvassa ja itseasiassa ei nyt kauheasti huvittaisikaan.

Muutama ruokakuva viime viikolta.
Casheweista on tullut lemppareita. :)
Treenit ovat menneet tällä viikolla seuraavasti:
MA Tunnin reipas kävelylenkki
TI Soutulaite 20 min + käsivarsitreeni
KE Crosstrainer 30 min + olkapää- ja selkätreeni
TO Kuntopyörä 20 min + jalka/pepputreeni
PE Vapaa
LA Kohta salille ja mahdollisesti rinta- ja selkä tai käsivarret.
Mites teidän treenit?
Ja onko millaisia viikonlopun suunnitelmia? :)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Se on taas viikonloppu”

  1. itsellä aika samanlainen treeniohjelma… :) paljon tsemppiä sinne mitä ikävää onkaan tapahtunu, kannattaa muistaa että asioilla on tapana järjestyä ja että kaikella on tarkoituksensa! :)

    • Joo :) Kiitos tsempeistä! Tässä ollaan kyllä vaikeiden asioiden äärellä mutta näin minäkin uskon, eikä tosiaan saa menettää sitä uskoaan hetkeksikään.

  2. No hitsi… treeni sujui kohtuuhyvin eiliseen asti. Sitte iski joku ihme tykytys, nyt täytyy levätä. Murr. Hyviä treenejä kuitenkin sulle! :)

    • Voih, no tommosissa tilanteissa kandee kyl suosiolla lepää. :/ Kyl sitä ehtii sit taas treenaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta