Smuuthi morning

Huomenta ihanat! Se olisi sunnuntai, toisille lepopäivä, mulle täyden työn päivä. Mutta en valita, mahtavaa, että on työpaikka! Heräsin hieman aikaisemmin, jotta ehdin vähän chillailemaan ja puuhastelemaan tässä kotosalla ennen töihin lähtöä. Mietin jopa aamu- salia mutta en vaan saanut aikaiseksi, ehkä se illalla toimii paremmin.

Väänsin tässä ihanan mansu- banaani- smoothien sunnuntain kunniaksi. Tai noh, teenhän nykyään noita smoothieita harva sen päivä mutta… :) Nykyään syön aamuisin todella harvoin enää puuroa vaan teen joko smoothien tai syön pari ruisleipää. Mulla on ollut hieman ajatuksena kokeilla poikaystävän kehittelemään ”kiristely- kuuria” (vai mikä lie) ihan vaan puhtaasta mielenkiinnosta. Tuon aikana hän syö lämpimänä ruokana lähinnä kanaa, kalaa ja kasviksia ja sitten vetää aamupalaksi, välipalaksi ja iltapalaksi jne. aina smoothieita. Eli hiilareita hän ei syö tuolloin ollenkaan kuin kasvisten muodossa. Toki hän vetää palautusjuomaa treenien jälkeen, jossa on myös hiilareita mutta esim. leipä on kokonaan pannassa. Tällä kuurilla hän on ollut nyt pääosin ollut välillä viikkoisin (5 päivää kerrallaan) ja tuloksia on kyllä näkynyt. Mutta toki miehen fysiikkakin on erilainen… Smoothieiden vetäminen jatkuvasti kuulostaa herkulliselle, vaikkakaan en ole varma onko se itselläni kuinka mahdollista, ellei sitten aina töihin tee smoothieta mukaan. Tunnen vaan itseni niin hyvin, että laiskuus varmaan iskisi jo puolessa välissä viikkoa. :) Itse tykkään myös pureskella ruokaa ja napostella hedelmiä, joten en tiedä haluaisinko vetää lähes kaikkea nestemäisenä. Mutta mua kiinnostaa aina kaikki uusi ja ihmeellinen, joten kai tätä voisi lähteä kokeilemaan! Onko kukaan kokeillut mitään vastaavaa? :)

Ja tämä herkullinen mansikka- banaani- smoothie on tehty seuraavasti:
1 purkki vähärasvaista maitorahkaa
n. 250 g mansikoita
1 banaani
Loraus sokeritonta mansikka- mehukeittoa
Yummyyy, tällä lähtee päivä käyntiin! 
Kivaa sunnuntaita <3
On my way

9 vastausta artikkeliin “Smuuthi morning”

  • Kyllä! Tonne ois hyvä lisää viel muna niin tulis lisäprotskuu… Itseäni vaan hieman häiritsee, kun se kananmuna maistuu läpi. :/

 1. Niin että vedät ruoaksi vaan smoothieita, kasviksia ja vähärasvaista lihaa, kalaa, kanaa, ja samalla jatkat treenitahdillasi? Mikset vaan kokonaan lopeta syömistä sitten, saat tuloksia nopeammin? :–D

  P.S. Ihan kaikella kunnioituksella: Käypä joskus lukeamssa sh-foorumeita ja heidän ruokalistojaan. Tuntuuko tutulta?

  • Hahah. Ihanaa, kun ihmisten asenne on aina tuollainen. :) Aika moni syö lähinnä vähärasvaista lihaa ja vetää maitorahkoja sun muuta kevyttä. Ja jos et tiennyt, smoothieen voi heittää vaikka mitä sekaan, eli ei ne välttämättä mitään niin vähäkalorisia ole. Ps. Sä varmaan voisit kertoa miten paljon itse syöt, kun olet kerta terve ja esimerkillinen. :)

 2. Juotko aina kerralla tuon tekemäsi smoothien? Paljonko tuosta tulee suunnilleen?

  • Juon yleensä jonkun tunnin, kahden sisällä koko satsin. Eli en ihan kerralla. :)

 3. Moikka! Mä painiskelen täällä saman hiusongelman kanssa kuin sä tossa jokunen postaus takaperin. Eli siis latvoissa liukuvärjäys ja muuten tummat ja ahistaa se keltainen/oranssi sävy. Ostin kokeiluun kaikista stydeimmän hopeashampoon mitä kaupasta löytyi (Fudge-merkkinen) ja kokeilen jos auttaa (en vielä ole ehtinyt kokeilla kun ostin sen eilen). Oon kyllä varautunut siihen, että todennäköisesti mitään ei tapahdu:/ Eli kysymys kuuluukin, että ootko löytänyt mitään ratkaisua omaan tukkaasi?

  Onkohan ainoa tapa blondata latvat ihan blondeiksi ja sitten siihen laittaa joku väri päälle…Tämä tietysti ei onnistu kotona. Tai oletko laittanut latvoihin suoraan jonkun kylmän taittovärin? Suuria ongelmia nämä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta