Pari peplumia

Päätin, että julkaisen arvonnan aamupäivällä, hihii. Pidänpäs teitä nyt jännityksessä. :D Sen sijaan vierailin Nellyllä uutuuksia tsekkailen ja bongasin pari todella kaunista Club L:n peplum- dressiä. Olen tykästynyt kovasti tuon kyseisen merkin vaatteisiin ja nämä pari peplumia väreineen ja malleineen ovat mielestäni aivan kevään ykkösiä juhliin! Oih, mitä pastelleja. :)

Mikä on teidän suosikkinne? :) 
On my way

2 vastausta artikkeliin “Pari peplumia”

  1. Ei nyt liity tähän postaukseen ollenkaan, ajattelin kysyä tuohon aiempaan postaukseen liittyen, missä kerroit miettiväsi jonkinlaista ”kiristysdiettiä” mitä poikaystäväsikin noudattaa. Eikö poikaystäväsi ole yhtään kiinnostunut/huolestunut noista sinun ”kiristyksistäsi”, kun kuitenkin olet jo valmiiksi tosi hoikka ja urheilet paljon? Poikaystäväsi ei kuitenkaan näytä yhtä kapoiselta kun sinä, joten hänelle tuollainen ”kiristely” on ehkä terveellisempää? En siis sano, että poikaystävälläsi mitään ylimääräistä olisi, mutta miehet kun yleensä tuppaa olemaan luonnostaan isompia kun naiset :) Tottakai urheillullinen mies varmasti arvostaa, että nainen pitää huolta itsestään, mutta kiinnostaisi vaan tietää mitä mieltä poikaystäväsi on siitä, että hänen hoikka ja urheilullinen tyttöystävänsä haluaa ilmeisesti vaan olla entistä hoikempi.

    • No kuule ei yhtään mitenkään kun näkee joka päivä miten syön. :) Tuossa ei ollut edes kyse mistään nälkädieetistä vaan erilaisten smoothieiden syömisestä leivän ja vaikka puuron sijaan. Mutta jengi on täällä näemmä nykyään aina heti joku anoreksia mielessä niin samapa tuo. Olen edelleenkin normaalipainoinen ja ihan normi kokoinen, eli voit nukkua yösi rauhassa. Jos olisin kymmenen kiloa lihavempi niin täällä varmaan kommentoitaisiin eri malliin. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta