Björn Borg Footwear- arvonta!

Sain tosiaan mahdollisuuden Björn Borg Footwearin kautta järkätä blogissani kivan kevät- arvonnan, jee! :) Heiltä on ilmestynyt ihanan raikas kevät- kesämallisto, josta muutama valkkaamani herkkupala on alla kuvineen. Arvonnan voittaja saa valkata muutamista kengistä parin itselleen, eli yhteyshenkilö tarjoaa muutaman vaihtoehdon ja saat valita omalle tyylillesi otolliset kesäpopot. :) Mahdollisesti jotain alla olevia kenkiä kuuluu tuohon valikoimaan. Osallistua voit kertomalla alla olevista kengistä lempparisi (numero riittää) ja lisäämällä sähköposti- osoitteesi!

Arvonta päättyy ma. 22.4 klo. 12.
Tsemppiä! :)
On my way

157 vastausta artikkeliin “Björn Borg Footwear- arvonta!”

  1. Noita 4. kenkiä oon kattonu jo muutenki kaupasta, eli ehdottomasti ne! Sansuu (at) luukku.com

  2. Nyt tykkään noista numeron 2 kengistä!! Wau! :) Viisi vuotta sitten haikailin noista nelosista. Eikä vieläkään löydy björn borgeja kaapista kenkien muodossa! Toivottavasti pian löytyy sellaiset Jaloista! ;)
    [email protected]

  3. Numero 2! Ihanan söpöt ja kivat yksityiskohdat! Kai sitä täytyy mennä Björn Borgin sivuille ihastelemaan lisää..:) suvi_tarvainen(at)hotmail.com

  4. Oi hitsi, numero kakkoset ois aivan ihanat kuumille kesäkaduille! :)
    terkuin Mimmu, flower3000(a)suomi24.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta