Pikamoi!

Ajattelin vielä pikapäivitellä tähän iltaan muutaman tämän päivän ostoksen. Päivä hurahti nopsaa töissä, syömässä ihanan ystäväni kanssa ja käytiinhän vielä miehen kanssa elokuvissakin. Ihan tällainen kompakti keskiviikko. :) Huomenna herätys kuudelta ja arvatkaas vaan saako tämä kukkuja unen… Varsinkaan, kun en ole treenaillut tänään. Löysin tosiaan päivällä kaupungilta pari asustetta, eli ”unisieppari- korun” ja kivan niittipannan. Tuo koru on mielestäni aivan ihana esimerkiksi sen hankkimani maxi- mekon kanssa, kera jeesus- sandaalien. Kesä, tuus jo! 

Koru Pieces
Panta Seppälä

Tykkäättekö? :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Pikamoi!”

  1. hei minkä kokoiset sun wonderit on / vastaako hyvin normikokoja? pitkään sun blogia seuranneena oon nyt päättäny että semmoset on saatava :D

    suurkiitokset kanssa siitä, että tähän blogiin palaa aina mielellään – ei ole mitään pelkkää ostoksilla mässäämistä, vaan teksteistä huokuu läpi miten hyvä tyyppi olet ! (ja wou toi kroppa) mutta pointtina että keep up the good work ja ihanaa kevättä sinulle!

    • Moikka! Ne on 25/32, eli todella napakat. Ne ovat aika joustavia, joten kandee ottaa mieluummin pienempi koko, koska venyy hieman käytössä. Ja kiitos, aivan ihana palaute! Tuli hyvä mieli <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta