Haukotus

Vitsit miten nätti päivä ollut ulkona ja itse on tullut homehduttua vaan sisätiloissa, ähh. Eilen tosiaan juhlat kestivät ihan yö- myöhään saakka ja tänään on havaittavissa ollut pientä väsymystä ja dagen efteriä. En kyllä ymmärrä miten joskus jaksoin ulkoilla joka viikko ja välillä useammankin kerran. Nykyään tuntuu, että yksi ilta silloin tällöin saa mut ihan toimintakyvyttömäksi. Äskenkin poikaystävä raahasi itsensä salille ja mä jäin möllöttämään tänne kotosalle, ei vaan pysty!! Aamulla teki ihan hirveästi mieli täytettyjä patonkeja, joten väsättiin sellaisia. Parhaita tulee mielestäni esipaistetuista moniviljapatongeista kera raikkaiden kasvisten. Mulla on aina ollut sellainen jännä juttu, että edes darrassa ei tee mieli pizzaa, pastaa sun muuta tuhtia tavaraa, vaan ennemminkin kaikkea raikasta ja freshiä. Kaikki mehut, hedelmät, smoothiet ja muut raikkaat jutut ovat tervetulleita. Tosin karkki ja jäde kyllä maistuu oli krabbe tai ei. :)

Alkoi tekeen ihan hirveästi mieli kirpeitä pääkalloja, joten oli pakko ostaa.
Yksi lempparikarkeistani. :)
Mulla on ihan kivasti kuvamatskua eiliseltä, pitäisi vaan jaksaa plärää niitä läpi.
Katsotaan saanko postauksen aikaiseksi tänään illemmalla vai meneekö se huomiseen.

Koitan nyt tsemppaa, viettäkäähän kiva lauantai- ilta.
Ja en suosittele hankkimaan tätä olotilaa mikä täällä vallitsee… ;)
On my way

6 vastausta artikkeliin “Haukotus”

  1. Aika kaukana täytetyistä patongeista nuo, ihan normaaleja voileipiä…

  2. Et ole vastannut kysymykseeni siitä itseruskettavasta? Mitä eroa on siis mediumilla ja darkilla?

    • Sori, se on jäänyt vahingossa. Eli siis dark on tummempi, medium hieman haaleampi mutta ei se ero mikään kovin suuri kuitenkaan ole. Jos olet valkoinen, ota medium, jos hieman tummempi iho niin dark. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta