Sunnuntai auringossa

Eilen oli aivan mahtis sää, kuten tänään jälleen. Oltiinkin lähes koko päivä reippailemassa, kierreltiin ympäriinsä Töölönlahdella ja kaupungilla eri mestoissa. Tuolta löytyy kyllä todella makeita kuvauspaikkoja, kun vaan vähän kiertelee ja katselee ympärilleen. Parhautta on tuollainen kiireettömyys ja päivät, jolloin on aika nautiskella ja elää hetkessä. Mua harmittaa hirveästi tämä aika, jolloin on lähes aina kiire johonkin ja unohtaa oikeasti vaan nauttia pienistä asioista. Mua on viime aikoina alkanut kiinnostamaan tuo valokuvaaminen enemmänkin ja kesällä olisi tarkoitus perehtyä siihen paremmin, onhan mulla tuo henkilökohtainen paras opettajakin kohta samassa taloudessa. ;) Kokosin vähän meidän kuvaussaldoa keväisestä Helsingistä. 

Mulla on maailman komein mies!
Nyt olisi ajatuksena hieman kevätsiivota kämppää ja illemmalla julkaisen sitten Björn Borgin arvonnan voittajan! :)
Nauttikaahan auringosta! 
On my way

15 vastausta artikkeliin “Sunnuntai auringossa”

  1. sun miehellä on yks kauneimmista naisista!! niin ihastuttavana taas jutta!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta