Libresse Pink Ticket!

Jee, Indiedaysin Inspiration- bloggajana sain kivan mahdollisuuden olla mukana Indiedaysin ja Libressen yhteistyökampanjassa. Kampanjan nimi on Pink Ticket, josta moni lienee jo varmaan kuullutkin. :) Pääpalkintona on mahdollisuus voittaa kahden hengen shoppailumatka New Yorkiin, so cool! Niin ja matkoja arvotaan vielä kaksin kappalein, joten kaksinkertaiset mahikset! ;) Itse olen kerran käynyt Nykissä ja täytyy sanoa, että kaupunki pitää itse kokea ennen kuin sen taian voi ymmärtää. :) 

Kampanjaan voit osallistua bongailemmalla sidehyllyiltä Libresse- pakkauksia, näitä pakkauksia, on ripoteltu ympäri Suomen maan. Tarkemmat tiedot myymälöistä, joihin on toimitettu extra määrä Pink- Tickettejä (eli tuplat mahdollisuudet voittaa) löytyvät täältäJos ja kun löydät lipukkeen pakkauksesta, koodi syötetään tänne ja sitten oletkin jo mukana arvonnassa. Simppeliä! :) Eli kertauksen vuoksi, kaikki rekisteröityneet ja ticketin pakkauksesta löytäneet ovat mukana arvonnassa. 

Jos sattuu käymään niin, ettet löydä Pink Tickettiä pakkauksista, 
niin sinulla on vielä mahdollisuus osallistua matkan arvontaan netistä löytyvillä ticketeillä, joista tulee lisätietoa myöhemmin.
Digitaalisilla Pink Ticket- lipukkeilla finaaliin pääsee 50 eniten lippuja rekisteröinyttä ja parhaat perustelut kirjannutta  osallistujaa. 
Perustelu pitää tehdä 30.6.2013 mennessä täällä ja siellähän voikin sitten käyttää mielikuvitusta vaikka mielin määrin! :)

Pääpalkintoja on siis kaksin kappalein, ja niihin sisältyy: 
Shoppailu- reissu Nykiin kahdelle, eli lennot, hotellimajoitus (5 yötä) ja personal Shopperi. (Koko setin arvo 3000 €)

Lisäksi jaossa on lahjakortteja Nelly.com:iin.
Mielestäni aika super hyvät palkinnot luvassa, joten kannattaa ehdottomasti ottaa osaa!!

Loppuun vielä tuo heidän hauska mainoksensa! :)
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Libresse Pink Ticket!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta