Pari punaa

Ajattelin esitellä teille mun tämän hetken lemppari huulipunat, jotka ovat käytössä eniten. Arkipunana olen jo jonkun aikaa lähes päivittäin käyttänyt Lumenen Nature Code- sarjan sävyä 4- Satin Coral. Sävy on sopivan hempeä mutta kuitenkin vaaleanpunaiseen/koralliin menevä ja toimii mielestäni erinomaisesti piristämään kasvoja arkena. Itse en pidä ollenkaan nude- punista, jotka tuovat huuliin ns. valkoisuutta/beigeyttä, eli toisinsanoen ”meikkihuulista”. Mielestäni huulissa pitää olla jotain ”väriä”. Tämä on väriltään sopivan hillitty, joten käy hyvin monenlaisten vaatteidenkin kanssa ja punahan on matta. Jos hakusessa on siis hyvä pastellinen arkipuna, niin suosittelen! :) 

Toinen lempparini on ehdottomasti Theboksen hieman kylmemmän sävyinen pinkki puna *click, joka on mielestäni myös todella jees. 
Puna sisältää E-vitamiinia ja aloeveraa, joten vaikka se on aika matta, niin puna on kuitenkin hoitava ja pitää huulet pehmeinä pitkään. 
Jos haluan korostaa huulia radikaalimmin, valkkaan useimmiten tämän pinkin. Käytän tätä monesti myös arkena tuomaan lookkiin särmää. 

Näillä punilla pärjään aika hyvin arkisin. 
Välillä on kiva käyttää ihan punaistakin tai oranssia 
mutta jostain syystä viime aikoina nämä vaaleanpunaiset ovat vetäneet enemmän puoleensa. :)

Olisi kiva kuulla teidän lemppari- punia? Mitkä ovat sellaisia täydellisiä, joista ette luovu? :)
On my way

2 vastausta artikkeliin “Pari punaa”

  1. Kesällä kun on vähän ruskettuneempi iho kaikki oranssiin taittuvat näyttää super ihanilta!<3

  2. Kiva postaus enkä tahdo missään tapauksessa olla ilkeä, mutta oletko sä viime aikoina nukkunut ja syönyt tarpeeksi? Etenkin viimeisessä kuvassa silmienalustasi näyttävät aika väsyneiltä ja riutuneilta, muistathan huolehtia jaksamisestasi :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta