Peplum hakusessa

Vappu on jo ensi viikolla, huh! Tämä aika rientää mutta vappukelit ovat kyllä aika kaukaa haettuja. Otin eilen jälleen toppiksen jälleen esille, koska yksinkertaisesti se vaan tuntui parhaalle vaihtoehdolle… Noh, anyways. Ajatukset siintävät jo kesässä ja juhlissa, joita on tulossa varmaan aika monellekin touko- kesäkuun vaihteessa. Itse olen katsellut jo jonkun aikaa peplum- dressiä, täydellistä sellaista ja jälleen selailin Nellyn julamekko- valikoimaa. Väreissä mua miellyttävät nyt jostain syystä eniten beiget/roosat/valkoiset, eli hempeys ja sellainen keveys. Tuossa alla on kolme aikalailla täydellisyyttä hipovaa peplumia, mikä teidän mielestä olisi paras?? 

1. *click / 2. *click / 3. *click
Itse ehkä hieman vierastan noita pitkiä hioja,
mutta sitten toisaalta tuo materiaali näyttää aivan ihanalle. Hmm. :)
On my way

5 vastausta artikkeliin “Peplum hakusessa”

  1. Ostin viime jouluna Varsovasta mustan pitsipeplum-piadan ja tykkään siitä kovasti. Mulla se leensä meneen, että kun etsin jtn tiettyä vaatetta niin mieleistä ei sitten löydy mutta kun ei ole etsivällä kannalla niin löytää :D

  2. 2 jos kyseessä baari-ilta tms. Mutta 3 jos joku sukujuhlan tyylinen :-) kakkonen on kuitenkin hienoin mun mielestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta