Positiivisuutta kehiin!

Huomenta! Tämän aamun aiheita ovat negatiivisuus ja positiivisuus, sekä elämään suhtautuminen. Ah, kuinka syvällistä, heh! 🙂 Anyways, Kummanlainen ihmistyyppi sinä tunnustaudut olevasi? Itse sanoisin olevani enemmän positiivinen, kuin negatiivinen mutta kuitenkin tarvittavissa määrin realisti. Olen jokatapauksessa ihan kiitettävästi tunteiden heiteltävissä, joten saatan muuttua hetkessä positiivisesta negatiiviseksi tai toisinpäin. Mutta jos yleisestä ”tilasta” puhutaan niin positiivisuus on mielestäni sellainen erittäin tavoiteltava juttu meille jokaiselle!  Ja itse ainakin tuohon pyrin.

Se miksi mua alkoi tämä asia mietityttämään johtui siitä, että poikaystävä tokaisi mulle eilen illalla asenteeni olleen jo pari päivää aika negatiivinen. Olen kuulemma suhtautunut lähes kaikkeen negatiivisesti ja itseasiassa siinä juuri katsottiin Viidakon Tähtösiä ja noh, kommentoin jatkuvasti jotain ehkä jopa hieman negatiivista tuosta sarjasta. Toki elämässä on viime aikoina ollut muutama aika ikäväkin asia, joka sitten on saanut mieltä hieman alaspäin mutta kuitenkin. Havahduin tosissani tuohon kommenttin ja arvostan sitä suunnattomasti. Pelottavinta on, että itse en kiinnittänyt siihen huomiota, siis ennen kuin mulle siitä mainittiin. Onneksi ympärillä on niin läheisiä ihmisiä, jotka voivat tuosta asenteesta mainita jos se välillä alkaa heittämään väärään suuntaan!

Mielestäni negatiivisuus on yksi pahimmista synneistä. Se oikeasti tuhoaa ympäriltä ja tarttuu kuin kulovalkea ja pahinta on, että monesti ihminen ei tosiaan itse sitä huomaa. Välillä on siis ihan hyvä miettiä omaa asennetta elämään ja millaisella fiiliksellä täällä eteenpäin painelee. Vastoinkäymisiä tulee, joillekin kohtuuttoman paljon, toisille vähemmän mutta jokatapauksessa niitä tulee jokaiselle. Itse aijon ainakin tänään skarpata ja hymyillä, sekä keskittää energiaani niihin elämän positiivisiin seikkoihin! 🙂 Positiivisella asenteella saa kuitenkin hyvin paljon enemmän elämästä irti ja pääsee varmasti eteenpäin. Lisäksi, kuka jaksaa katsella negatiivisuuden viljelijöitä? – Ei kukaan.

Postiivista päivää jokaiselle! 🙂
Kommentit (12)
  1. RiinaMariannaS
    28.4.2013, 14:24

    Samanlaisen kommentin sain itsekkin juuri mieheltäni ja täytyy sanoa, että kesti hieman suhtautua kommenttiin. Mielestäni ajattelen usein positiivisesti ja koitan löytää iloa risukasastakin, joten satutti ja loukkasi huomata ettei positiivisuuteni välity muille vaan päinvastoin! 🙁 Rupesin kiinnittämään myös asiaan huomoita ja kyllähän minä inisen milloin mistäkin vaikka itse koenkin sen harmittomaksi koska olen kuitenkin perus tyytyväinen. Nyt olen koittanut pitää turhat mölyt mahassani vaikka välillä sammakoita lipsahtaakin varsinkin tuollaisia ohjelmia katsoessa esimerkiksi! 😀 Positiivista ja iloista huomenna alkavaa viikkoa sinulle!

  2. Olet oikeassa Jutta. Negatiivisuus vie helposti mennessään eikä sitä itse tosiaan edes tajua ellei huomaa nähdä itseään hetken jonkun toisen silmin. Omaa pahaa mieltä ja oloa purkaa aina niihin lähimpiin ihmisiin, jotka yleensä sitä kaikkein vähiten ansaitsevat. Mielestäni jokaisen pitäisi välillä pysähtyä ja miettiä näitä asioita omalla kohdallaan. Arvostan rehellisiä ja aitoja kirjoituksiasi ja on myös hienoa että jaat välillä syvällisempiäkin fiiliksiäsi pukeutumisvinkkien ja meikkiohjeiden lomassa. Mun ehdoton lemppariblogi!

    Ihanaa sunnuntaita!

    Good things happen to good people.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *