Keikalla

Moikka! Mulla oli jo ihan hirveä ikävä tänne, vaikka viimeksi olen postaillut eilen aamulla. :) Onneksi olen saanut lukea teidän kivoja kommenttejanne tässä välillä ja itseasiassa eilen sain eräältä lukijaltani aivan ihanaa palautetta ihan kasvotusten, kun hän sattui illalla olemaan samassa paikassa viettämässä iltaa. Tuli niin hyvä mieli, kiitos sinulle! <3 Tuntuu hassulta tavallaan kuulla sitä miten paljon inspistä jotkut ihmiset saavat omista jutuista mutta toisaalta sitten taas saan itsekin paljon inspistä monista blogeista. Omalla kohdalla se tuntuu vaan aina aika hassulle. :) No mutta se siitä. 

Eilinen oli aika hulabaloo, töiden jälkeen kiireellä kotiin ja puolen tunnin ”ehostuksella” liikkeelle. Kävästiin Elias Kaskinen & Päivän Sankarit poikien keikalla Gloriassa. Aika mielettömän setin pojat vetivät ja itse pidin heistä todella paljon myös livenä. Tulette vielä varmasti kuulemaan tästä kokoonpanosta ja paljon. :) Siitä sitten jatkettiin matkaa Hard Rock Cafe Helsingin kemuihin, jossa oli kiva jälleen nähdä mm. muutamia bloggaaja- ystäviä. Lähdin kuitenkin aika ajoissa pois ja kotona olin sitten jo kahdentoista huudeilla. Tämä viikonloppu menee töissä joka päivä, joten sen ehdoilla siis mennään, nytkin on illalla luvassa lähinnä treenejä ja leffoja. 
Loppuun muutama kuva eilis illasta. 

Aika surkeassa valossa otettuja kuvia mutta näillä mennään.
Asukin on aika mustanpuhuva mutta toimi ihan hyvin Hard Rockin menossa. :)
Hapsujakku Gina Tricot
Toppi Vero Moda
Kaulakoru H&M
Housut Only
Kengät H&M
Laukku Zara

Mitäs sanotte asusta? :)

Huomenna tulee sitten Thebos– arvonnan voittaja.
Ihanaa ja rauhallista lauantaita sinne <3
On my way

Yksi vastaus artikkeliin “Keikalla”

  1. Mikä tämä ihana huulipuna on? Ja poskipuna, joka niin sievästi sointuu yhteen? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta