”Instaweek”

Tyhjäsin pitkästä aikaa jälleen tuota puhelimen muistia ja muutama ihan julkaisukelpoinen kuvakin sieltä paljastui. Olkoot tämä mun ”instaweek”. :) Harmittaa muuten ettei mun puhelimella ole sitä mahdollista käyttää (korjatkaahan jos olen väärässä), tykkään kuitenkin ikuistaa kuvia liikkeessä ja olisi aika kiva jos tekin voisitte seurailla enemmän reaaliajassa. Itse tykkään hirveästi noista Instagram– postauksista ja muutenkin tykkään reaaliaikaisesta päivittelystä. Mielestäni Facessakin kaikki safkakuvat sun muut ovat todella kivoja. Toiset eivät tykkää mutta itse pidän tuosta sosiaalisen median kehittymisestä aktiivisempaan suuntaan. :) 

 Tänään päivä on hurahtanut ihan basicisti duunissa ja treeneissä Fressissä. Kävin muuten muutama ilta sitten ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen juoksemassakin ja ai, että tuntuikin hyvälle! Ihan hauska huomata, että tuo juoksukunto on edelleenkin ihan tallessa vaikka en olekaan aikoihin tehnyt yli puolen tunnin aerobista. Ilmeisesti tällä lähes koko elämäni pituisella treenitaustalla on sitten joku hyöty. :) Tarkoitus on alkaa ihan kunnolla juoksemaan, kun ilmat lämpenevät ja kesä tulee. Kohtahan onkin HCR, jonka viime vuonna juoksin. Onko moni osallistumassa tuohon tänä vuonna? :)

Ja nähtävästi rahkaa on uponnut… 
Ihan parasta muuten noiden kuivattujen hedelmäpalojen kanssa! 
Kokeilin eilen ja ihastuin. :)
Juhlalookkia.
Ja jotain arkista asukuvaa.
Nyt kamomillateetä ja sängylle loikoilemaan.
Hyvää yötä! <3
On my way

9 vastausta artikkeliin “”Instaweek””

    • Kiitos! Se on H&Mstä mutta meille vertsuun tuli viime viikolla ihan vastaava. Tuus kurkkimaan. :)

  1. Kuinka kauan sulla kesti sellanen ankkaylähuulilookki sillon kun otit huuleen täytettä? Kun aattelin ottaa kans ja haluisin ettei se ylähuuli olis tyhmästi töröllään montaa päivää :P

    • se ei oo oikee instagram vaan sellainen jolla voit nähdä muitten kuvia, niiden joita jo seuraat olemassa olevalla instagram tilillä. Omia kuvia ei valitettavasti ole mahdollista lisätä :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta