Ostohyvitys.fi

Ajattelin kirjoittaa teille nyt eräästä palvelusta, jota olen itse alkanut viime aikoina käyttämään ja jonka olen hyväksi kokenut. Kyseessä on Ostohyvitys.fi sivusto, jonka kautta on mahdollista saada rahaa takaisin verkko- ostoksista ja palvelun käyttö on täysin maksutonta. Uskomatonta mutta totta! :D  

Heillä on valikoimissaan yli 400 verkkokauppaa, mm. Nelly, Boozt, Zalando, Spartoo ja Yves- Rocher. Jos tekee Nellylle esimekiksi 250 euron tilauksen Ostohyvityksen kautta, saa rahaa takaisin 23,19 euroa. Käytännössä palvelu toimii siten, että ensin sivustolle rekisteröidytään, sitten kirjaudutaan sisälle, valitaan verkkokauppa jossa halutaan asioida ja mennään sinne Ostohyvityksen kautta, muuten shoppailu tapahtuukin sitten ihan normaaliin tapaan. Ostokset kirjautuvat Ostohyvitykseen ja saat niistä jälkikäteen tietyn prosentuaalisen osuuden tai euromäärän (nämä riippuvat verkkokaupan määrittelemästä hyvitys- määrästä). Itse olen tykännyt tuosta palvelusta ja on ollut kiva saada ostoksista rahaa takaisin. Mieluummin mä tuota kautta tilaan kuin ilman palvelua. :)

Ostohyvitykseltä tarjottiin lukijoilleni pieni kamppis, eli jos rekisteröidyt nyt palveluun, saat lukijanani koodilla ONMYWAY 5 euron alkubonuksen tilillesi. :) 
Jee, jee. Kannattaa siis ehdottomasti rekisteröityä ja alkaa tienaamaan omilla shoppailuillaan! ;) rekisteröitymään pääset TÄSTÄ! Kampanja on voimassa rajoitetun ajan, joten kannattaa toimia samantien vaikka et heti mitään aikoisi tilaillakaan. rekisteröityminen on kuitenkin täysin ilmaista!


Kivoja shoppailuhetkiä! :)
On my way

5 vastausta artikkeliin “Ostohyvitys.fi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta