Vapun asua

Hyvää vappua! :) Ulkona näyttää ihan kivalle ja vapputunnelma on katossa, no ei. Vielä ei ainakaan ole mitään hirveää vappu- fiilinkiä mutta josko sitä iltaa myöden sitten vähän fiilis kasvaisi. Suuria suunnitelmia ei illalle ole, mutta jotain kuitenkin on luvassa. Ainakin Namun terde avataan, joten siellä todennäköisesti tulee piipahdettua. 

Keräsin alle kollaasin vappu- asustani. Tuon valkoisen Onlyn mekon ostin muutama päivä sitten, laukku ja kengät eivät ole juuri nuo mutta hieman samantyyliset jutut löytyy kotoa. Sukkiksia en haluaisi laittaa mutta kai se on kuitenkin pakko. En oikein osaa käyttää ihonvärisiä ja mustia hieman epäröin, paremmin natsaisi ruskeat jalat tuohon valkoiseen kuin mustat sukkissääret. :) Mitäs pidätte tuosta asuvalinnastani?

Mekko *täältä / laukku *täältä / kengät *täältä 
Nyt kaupan kautta kotiin ja vapun viettoon!
Kivat vaput ja olkaahan ihmisiksi! :)
On my way

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta