Wapun asu

Jokos siellä on selvitty vapusta?!? Täällä on ollut kyllä vielä tänäänkin hieman nahkea päivä mutta voiton puolella jo ollaan. Kivat säät oli ja eilenkin kaupunki oli vielä täynnä jengiä, eli eipä sinällään ollut valittamista. :) Postailin tiistaina vapun asua, joka muuttui samana päivänä ihan toiseksi. Huomasin kotona mekkoa uudelleen sovitellessa sen olevan itselleni liian suuri vyötärön kohdalta, joten pakkohan se on sitten palauttaa. Laitoin siis päälle plan B:n, eli maxihameen ja mustan osittain verkkomaisen topin. Alla kuvia illan asusta.

Hiukset kiharsin kiharrin- puikolla ja tällä kertaa nuo onnistuivat ihan täydellisesti. :)
Eilen tuo pehko oli vaan sitten ihan hirveä kasa takkuja ja niitä on edelleenkin vaikka eilen pesinkin hiukset. 
Mulla on aina sama homma jos olen muotoillut tukkaa jotenkin, on se ihan karseassa kuosissa seuraavat päivät. 
Pakko iskeä siihen jotain naamiota, etteivät nuo latvat kuole ihan täysin kuivuuteen…
Mitäs tykkäätte tuosta lookista? :)
On my way

15 vastausta artikkeliin “Wapun asu”

 1. Miten teet ne kiharat? Pidätkö puikkoa pystyssä vai vaakatasossa? Kuinka suuria osia otat?

  • Hmm, hieman hankala selittää. :) Mutta niin, pidän puikkoa ikäänkuin pystyasennossa puikon pää alaspäin. Osiot ovat suunnilleen 4 cm paksuisia. Pitäisi varmaan kuvata joku video asiasta. :D

  • tee ihmeessä videopostaus siitä, miten noi loihdit! Upeat<3

   -Wilma

 2. Ihana asu ja oot kyl muutenki nii ihanan olone ihmine :) Sain tänää kotiin tilattuna vihdoin sun hehkuttamaa itseruskettavaa ja innolla ootan lopputulosta! :D

 3. Millä väreillä värjäät hiuksiasi? Siis tyveä ja latvaa? Ootko sävyttänyt latvaa jollain sen liukuvärin jälkeen? Kiinnostaa vaan koska omaa silmää miellyttää kovasti tuo vaaleamman ruskea latva, mullakin on liukuvärjäys mut latvat on ihan oranssihtavat tällä hetkellä ja haluaisin ton väriset kun sulla :) oot superkaunis!

  • Värjäsin joku aika sitten Lorealin Ombrella tummanruskeat hiukseni latvasta vaaleammaksi. Sen jälkeen olen laittanut kerran vaaleanruskea kevytvärin koko hiukseen ja latva tummeni hieman takaisin, nyt se on jälleen kuitenkin vaalentunut mutta itseasiassa nyt se on ihan kivan värinen mutta vaatii kohta jotain värimaskia tms. Vaalea on niin hankalaa saada pysymään eloisana kuivassa hiuksessa… Ja mulla oli tosiaan myös hetki sitten oranssia vivahdusta… Mutta tuo kevytväri auttoi asiaa ja nyt ei ole niin paha ollenkaan. :)

 4. Moi! Pakko kysyy, et olitko public cornerin, tai sillä samalla kadulla, niin terassilla keskiviikko iltana? :) jos olit niin näin sut, ja olit nättinä =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta